Godnatt typ?

Godnatt, och förlåt. Säger förlåt typ varje dag men ah.. Det händer väldigt mycket nu som tar en massa tid, är inte på humör så ofta. Är arg och grinig, fast förut va jag jävligt glad, som ni kanske märkte:)

Idag så har vi inte gjort så mycket, vi sket i b-hallen för vi orkade inte så vi gick hem till Irma istället, hjälpte till o bära lite för hennes syster ska flytta ut i stugan:)
Sen började vi kolla på en dålig film, eller ah, jag kollade inte för jag sov nästan. Såååå trött!
Vill att det ska bli imorgon.. :( Är taggad till tusen!;)

Nej godnatt, xoxo gossip girl.. Saknar gossip girl, måste se 5 säsongen, innan jag glömmer allt. Chuck and Blair <3 Blair and Chuck <3 Började gråta... Skojaaa, eller
Smittar ner irmas säng nu med mina sjulbaciller, är jätteförkyld :'( Vill inte leva, min näsa är jättetät! Hoppas jag kan få lite sömn iaf.


.

Förlåt för dålig uppdatering, men jag orkar inte. Är så jävla trött :( 
Btw, såg att Hannas blogg är uppe nu, förvånar mig inte att hon bloggar på werun ;) HAHA.
 

Ser ut såhär:
Idag:
Åker till b-hallen en stund, sen efter det ska jag hem och sova över hos Irma. Vi ska se på film säkert, vet inte :)
 
Imorgon, då åker vi hem till pappa och sover där. Vi ska äta på resturang tror jag, eftersom köket aldrig blir klart -.- ... Ah iallafall, så efter det på kvällen ska vi vara med några kompisar o sååå! :DD
Sen på söndag vet jag inte vad som händer, känns som att det kommer att bli en seeeeg dag, haha.

Rubrik saknas

Heej!
Kom nyss hem från skolan, Irma med idag igen! Senare ska vi till b-hallen och sen hem till Irma, helgen kommer bli asgrym!! :D 
 
Skolan idag var jättebraaa, är på så bra humör. Redan fredag IGEN, haha sjukt hur jävla snabbt det går. Hoppas det rulllar på nu så det snart är höstlov, bara 8 veckor kvar:) 
Har lite planer för nästa helg också, fast inget bestämt alls. Man får faktiskt ta vara på helgerna nu innan det blir kallt och man inte kan vara ute på kvällarna osv. Så det tycker jag att ni ska, istället att sitta hemma :) Inte för att jag har roligt varenda helg men ofta så har jag asroligt är med kompisar osv. Sitta hemma kan man göra varje dag efter skolan ;) 



Godnatt...

Har vart hos irma i några timmar nu, haha förut så spelade vi in massa tusen filmer, bla. när vi sjungde, eller ah sjungde o sjungde vi lyssnde på eminem så ;) Sen också när vi använde askonstiga effektgrek sak på min dator, haha dööör! Vi va påväg att lägga upp det här... Men det gjorde vi inte haha:p

Imorgon är det bara en vanlig skoldag, är verklige taggad på prooov. Kanske bara för ja kan allt?;) Är så glaaaaad gaaah!

Juste har ett "möte" imorgon också, och pappsen frågade om jag och Lisa ville äta med han imorgon. Jag vill gärna men Lisa skulle va med någon kompis eller nått, ah får se hur det blir med det.
Annars äter j själv med pappa, ska ju troligsvis sova hos han på lördag så kanske sover hos han imorgon också?... Ah får se hur jag gör :)

Har ni sett denna bilden på min hund eller? Haha sitter o ler för mig själv, så söt! Valp o grejer :')


Hanna Widerstedt död?..

Läste på en skvaller blogg att Hanna har blivit rånad av en zigienare och skulle ta nästa flyg hem. Fast vette fan om det är sant eftersom det va på en skvallerblogg jag läste de på, aja. Hade fan inte förvånat mig, hahahah... Hennes blogg ligger ju nere nu och har sagt i flera dagar att den nya ska komma upp snart! Har inte sett någon ;) 
 
Hon sa ju också att hon skulle berätta allt om mondoblogs grej blablabla. Längtar till att få läsa de! ;D
 

Musikprov

Slutade halv tre idag, så jag och Irma gick hem till mig och pluggade. Vi kan hela musikhäftet utantill nu så det känns verkligen skitgött! Är taggad på prov nu faktiskt, ska gå igenom allt innan jag ska lägga mig också. Det är bra att vi har det direkt på morgonen så slipper man gå runt och komma ihåg allting hela dagen :)

Nu ska vi snart äta, sen vet jag inte vad som händer, vi får se :D Haaa de bra sålänge

Helt slut..

Är påväg hem nu, skulle ärligt kunna somna nu, är så trött! Simprovet gick jättebra, asenkelt!;) Fast det va inte så kul att bada i saltvatten, usch, aja.

Va ju på godisbolaget förut, daaamn va godis!! Är jävligt mätt nu kan jag säga, halva påsen är kvar.. Haha vill inte leva..


Heaven..;)


Kaffedoppet

Hej på er!
Sitter på kaffedoppet nu med Irma, det östegnar ute så vi har ingen lust alls att gå ut.
O vad fan ska vi göra i två jävla timmar? För vi ska inte bada förens tolv -.- Är rätt surt, det hade ju varit en annan sak om det va fint väder..
Alovera drycken är asäcklig, kommer ihåg när jag köpte den på tåget till göteborg, euw. Men irma gillar den så!;)

Idag efter skolan följer irma med mig hem, mys! Har en del att göra efter skolan idag efter irma har åkt, kan inte säga vad ;) Så jag vet inte hur det blir med uppdateringen men imorgon kommer det att vara lugnt så jag tror det blir normal uppdate då!:)

.


Till strömstad


Hej allihopa...

Har inte bloggat så mycket idag, direkt när jag kom hem så hoppade jag i duschen. Hade i hårinpackning som fick va i typ en halvtimme sen åt jag, eller lite iaf, hade ingen matlust idag. Vart väl för jag åt någon kesogrej, som va skiiitgod innan efter Hedevallen ;) 
 
Sen kom Irma hit, vi pääääste och nu cyklade hon hem. Vill bara säga att jag älskar min bästa mamma och min bästa irma! <3 Nu tänkte jag ägna 40 min åt att plugga, lite iaf... Har musikprv på fredag eftersom vi aldrig gjorde något prov i sjuan, yey... Nej men det är inte så svårt tror jag! ;)
 
Har ingen blogglust hellre, orkar inte... Är tom, vet inte vad jag ska säga. Vi hörs imorgon, rörigt inlägg men ah är jävligt sugen på godis så ska fråga mamma om hon vill åka tilll affären, haha vill inte leva hejdå
Och ja det är wendels papper, för mitt va borta så koipera håkan efter hans häft osv ;)
 


Hemligher..


Hedevallen

Nu är vi här, har tagit på oss spikskor o grejer!;) Träningsvärk har vi, haha:( Vi tar fyra bussen hem så vi får höras då blogreaders!<3


Mjuuukis

Är för trött för att ha på mig något annat än mjukis. Kiss<3

https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3120302/images/2012/pic_503db6c19606ee77590018f2.jpg" class="image">


Godnatt

Säger godnatt tidigt idag med, sett på robinsson som vanligt. Tycker att Leif ska vinna, helt klart:)

Imorgon efter skolan ska jag till Hedevallen med Irma och öva hahahah, är så dålig så att det är pinsamt och då kom vi på att man kan ju faktiskt öva där (a)
Får se hur det är med träningsverken imorgon, har problem med att gå i trappor haha :( Men vi hörs imorgon som vanligt!
Flätade btw löshåret förut, så jag kör på lockigt imorgon, får se hur det blir. Har ju blivit bra dom andra gångerna så:)


Sorligt :(

Ni kan inte missat vad MIley Cyrus har gjort med sitt hår... Fyfan, hennes bruna långa hår va to die for?!!?! Dock tyckte jag att det va helt ok när hon hade sitt hår såhär, men det bruna va snyggare tycker jag nu. Tyckte inte det först men nu har jag ändrat mig...
 



Men nu är hon korthårig, fyfan... Det är ju inte Miley, diss på hennes hår nu :((( Men hörde att hon gjorde det för att ge sitt hår till cancerbarn, men hon hade ju hårförlängning???? Don't get it... Någon som vet vaaaarför hon gjorde som hon gjorde?...
 



KOLLA DETT HÅRET LIKSOM?! 
 


 
 
Detta skulle kommit upp för typ 2 timmar sen... -.-.-.-.-.-.-
 

Träningsvärk.

Usch, har träningsvärk på framsida lår, såklart... När vi va på Hedevallen idag så vart det så jävla kallt, frös ihjäl... Men som tur va så vart det uppehåll tills den sista halvtimmen, skönt de! När jag sprang 100 m gick det inte bra, hahahah... Inte för att skylla då men jag hade träningsvärk som fan, det kom precis efter 2000 m, hahhahaha vill inte leva.
 
Annars har dagen varit bra, har nyss käkat :) Ikväll är det robinsson som gäller, straaaandrard... 
Är så galet trött, fryser som faaaaan, även med tjocktröja och mjukisbyxor :( Kanske påväg att bli sjuk?... Nej jag har inte tid för det så hoppas att jag inte blir det.
 
 

Newspaper nails

Såhär blev naglarna, fast tog ju bort det direkt efter ;) Fast jag tror det håller bättre om man har sån alkohol grej, vet inte vad det heter skitsamma :)
Så testa inte med vatten, för jag tänkte att man kunde måla med ett genomskillnigt (stavning haha?) över så jag testade men då smetades allt ut :/


Bilden tog en hel timme att göra........

Såhär ser min vecka ut, inte så mycket som händer. Men det är rätt skönt :) Skulle egentligen åka till Hedevallen och kolla på en match igår men det gjorde jag inte. 
 
I helgen händer det grejer, men det kommer mer om det då, så bli feeett! :D Tänkte också berätta att i sista helgen Liseberg är öppet, typ i slutet av september ska jag till Liseberg med Irma, pappa o Lisa + hennes kompis och en till troooooor jag. Pappa börja prata på det när vi åt innan bion, så får hoppas att det bli av ;) 
 
Fyller ju år den 18:onde! :D Haha på tal om det så kom jag på att jag inte kommer få någon födelsedagspresent av pappa, haha som förra året! För då fick jag min iphone i början av sommarn som tidig present och detta året fick jag datorn som tidigt present, haha (a) Nej men jag klarar mig, bara jag har min dator och mobil så! <3
 
Juuuste måste berätta en grej till, den dagen vi va på bio (i lördags) så innan vi åkte tappade jag min mobil tre gånger. Sen la den bara av, mobilen va helt svart och den gick inte att starta. Så jag trodde ju att den va sönder, och pappa blev fan inte glad när jag sa det till han när vi åt, haha... :( Seeen så funkade den igen!! :D Fett konstigt, höh men tur de, vill inte ha någon annan mobil, inte ens en 4s ;)
 

Dagens


Fortfarande kallt...

Idag känns det som att det kan börja snöa eller nått, fittkallt.. Skulle tagit på mig vantar;)

Kan inte skriva så mycket för jag är så jävla kall på fingrarna.. Vi börjar dagen med film, sen typ lunch och Hedevallen resten av dagen.
Är INTE taggad på friidrott nu för det är för kallt. Hoppas verkligen att det ska bli varmare sen, tur jag tog en tjock tröja att ha på mig.

Är typ världens morgontröttaste, haha vill inte leva


Besviken

Jag vart riktigt besviken på nailpaper nails, det gick bort så fort jag tog på det, så ovärt. Tog bort naglacket så får måla om dom imorgon. Testa inte det för det sög :)

Såg på robinsson, nu ligger jag i sängen. Igår somnade jag vid 9, fatta skönt eller?!
Älskar att somna tidigt, man behöver inte vara vaken till 11 och gå upp 7, jag blir så fruktansvärt trött då hela dagen så jag lägger mig hellre tidigare.
Behöver minst 9 timmars sömn för att vara pigg hela dagen, och jag behöver inte vara vaken längre för jag gör ändå inget annat än att sitta vid datorn :)

Ska spela subway surfers nu, strandard haha! Tröttar aldrig på det spelet..
Har gjort ett inlägg tills imorgon iallafall, vet inte om jag ens tar med mig mobilen till Hedevallen så jag vet inte hur det blir med uppdaterigen, men ska försöka! Lägger in dagens + bilder på dom misslyckade naglarna imorgon, godnatt!
Suddig & konstig bild, men det får gå, bättre än ingen bild alls ;)


A drop in the ocean

Höhö kanske lite efterbliven men ;)
 

Suck.......

Jag skulle ju göra domdär newspaper nails, såklart hade jag målat mina naglar med ett för mörkt naglack.... Den svart texten syns inte så nu får jag ta bort allt och börja om... -.-' Har ju väntat en timme på att detta naglack ska bli heeelt 100 torrt så det va ju lite surt... men ska ta bort på ett finger och se om det funkar med ett annat! :)
 

Ska testa detta nu:


Oftaaaaaaa


Hungrig...:$

Nu är jag hungrig, igen... Vill inte leva.
När jag kom hem nu så va mammas kompis här, ni vet Gita som stog i cafeterian på tark? Aja, hon skämde ut mig och Lisa genom att säga pinsamma saker som hon hade sett på facebook, hahahah...
 
Idag va skolan bra! Imorgon ska vi vara på hedevallen, eller sparvallen som det nu heter vilket är jättestörande, det kommer alltid att heta hedevallen för mig iallafall! ;)
Vi börjar dagen med film, mentorstid, lunch. Jag och några kompisar ska dra till Tanums pizzeria och ätaaaa, tvärnice, längtar typ (a) Nej skoja... Men dom har världens godaste sallad där ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥
 
Från klockan tolv så ska vi vara på hedevallen resten av dagen, ska bli kasst väder så det ska inte bli så kul. Alla ska springa 2000 m och kasta någon grej. Tagga........ Ska springa 100 m också, hahahah skjut mig. Stackars min klass som har mig! ;) Friidrott är det tråkigaste jag vet, nästan iallafall :p
 
och ja, jag sitter på golvet 
 
 
 

Dagens


Måndag…

Godmorgon på eeer!
Fyfan vad kallt det är, fem grader... Höst ju?! Inte kul :( Hoppas att det inte ska fortsätta vara såhär kallt alltid. Har ju sagt att jag har längtat till vintern, men jag är fan inte redo än! ;) 
Världens kortaste inlägg men ska strax gå av bussen, tagga fridrott?! .... Tog med mig shorts idag, kommer dö ute om det ska vara såhär kallt :(

Har inte några bilder, eller jo det har jag men inga av dom 900 passar hit så ah ;);)


Vad är det för fel på mig...?

Är beronde av mat typ, nej men om jag äter så blir jag hungrig en timme efter, jag ooorkar inte! Åt hemma vid 6, så va jag hungrig dirkekt efter. Jag äter ju så jag är mätt, eller typ men det är jättekonstigt :( Önskar att jag aldrig va hungrig! :O
Ikväll har jag fan inte gjort någonting annat än att jag gick ut 45 min och gick med mamma förut, det regnade så jag va typ blöt när jag kom heeem. Har inte städat eller någonting, jag orkar inte. Får göra det imorgon, om jag orkar...
 
Vi har idrott direkt på morgonen så jag kan gå upp mycket senare för jag ska inte sminka mig eller så. Bara äta, klä på mig + sätta i löshåret. Ibland är det jävligt skönt att gå utan smink!! Jag bryr mig inte ett piss om jag är sminkad eller inte, egentligen ser man inte så mycket skillnad. Kan visa er någon dag! ;)
Men jag sminkar mig inte för att vara "snyggare" utan typ bara för att jag känner mig mer vaken o fräsch... :) Nej nu är jag jääääävligt trött, kan jag säga, sliten... godnatt<3 Har inte gjort några inlägg för imorgon, glömde helt bort det men det får bli som det blir. 
Har tappat blogglusten lite men ska försöka göra 4-5 inlägg om dagen, beror på vad jag gör osv. Neeej nu ska jag sluta tjata! :)
 
Heeeelgen har varit grym också, har vart hos bästavän så tiden har gått jäääävligt fort fast vi inte har gjort så mycket, heeheheh :D :D
 

Promenad

Nu ska jag ut och gå med världens bästa mammi, är på lite bättre humör nu, kissies<3


Dagens andra utbrott

Nuuuuu jäääävlar är jag arg asså!! Skulle lägga tillbaka mitt kontokort i min plånbok och så märker jag att ALLA MIN PENGAR ÄR BORTA!?!?!?!?!? ASSÅ JAG VILL INTE LEVA
 
VEEEEM ÄR FITTAN SOM TAR MINA PENGAR, OCH NEJ DET ÄR INTE NÅGON HÄR HEMMA FÖR JAG HAR REDAN FÅTT UTBROTT DÄR NERE.
asssåååååå döda mig!!!! Vem är äcklet som tar mina pengar, nu får jag panik. Hade typ 500 Kr i lappar, assååååå gaaaaaaahhhhh jag orkar inte, jävla fitta vart är mina pengar, jag orkar inteeee åh nu är jag pank också, jävligt kul. ska gå o dö brb

Dagens utbrott

Kom äntligen hem för en stund sen. Men det gjorde inte saken bättre för alla mina lådor till min byrå va öppna, 2 av mina bh-ar låg utanför mitt rum och min dator va på. Jag blir så jäva fruktansvärt arg. Min låtsaspappa barn va här i helgen, han har inte alla hästar hemma i huvudet om man säger så. Han har vart inne på mitt rum och rotat och tagit i mina kläder o allt.

 

Jag blir så jävla äcklad, jag ska slänga ALLA mina kläder i tvätten, asså ni fattar inte. Ni kanske vet vem orvar jaktman är som är så jobbig och skriver till allt och alla. Det är han som va här i helgen när inte jag va hemma och mamma jobbade och då ser inte Ulf till att han ska hålla sig på nedevåningnen, asså jag blir så jävla äckelfittarg, ni anar inte hur arg jag är... Sen ska jag tvinga någon att städa mitt och lisas badrum, fyyyyy äckligt.

 

Vi hörs fan senare när jag har packat upp, städat och gjort mig fräsch. 


Uppdate

Godmorgon!
Jag och Irma har varit vakna sen halv nio, vi väntar på att den tredje personen ska vakna;) Är jättehungrig...

Biom igår va faktiskt bra, lite seg och lång men:) Efter så åkte vi till Irma, åt pizza (andra gången den dagen;) haha sen gjorde vi typ inget :p
Idag vet jag inte vad som händer... Får se hur det blir, sry för den kassa uppdaten btw..


Heeeeeej!

Har försökt jättelänge nu att blogga, men det går inte!! Så jag har inte haft tid förens nu att sitta vid en dator:)
Idag har vi hunnit med att vara på sportshopen, hur mycket folk som helst!! Vi kollade runt och sen så fikade vi typ:) Efter det har jag eller vi att hinna med att duscha, blåsa håret osv.
 
Vi ska nämligen på biiio! Gissa vilken? Batman såklart ;) Hihihihi! :D Vi ska åka härifrån vid halv 4, för vi ska käka med pappa och min syster på resturang innan, lyxigt! :D Så det kommer att bli jättekul! Filmen är 2 timmar och 45 min, nästa 3 timmar, gaaaah! Längre än harry potter filmerna ;) 
 
Nej nu har jag inte tid att blogga, FÖÖÖÖRLÅT för uppdateringen!! :( :( :( Tar igen det nästa vecka, lovar.. 

Godmorgon

Vaknade halv 9, vi somnade astidigt igår, någon gång mellan halv 11-11 men vi va tvärtrötta för vi hade sett på film.
Den hette the Cafe eller nått. Filmen va väldigt konstig.. Allt hände i cafe'et, men den va lite bra faktiskt, annorlunda handling!:)

Idag så vet jag inte vad som händer, det verkligen ööösregnade imorse. Äckligt väder, men det är gött att vara inne när det regnar ;)
Känns rätt gött nu att jag pluggade igår, är ikapp med matten för vi skulle vara på s.14 så vi räknade halva den, så kan jag engelskan, nästan tyskan och no:n kan jag allt skitbra!
Vi har fysik nu och det handlar om gravitation, allt jag läser fastnar i mit huvud för det är kul tycker jag, älskar rymden o de! Tääänk att åka ditt, fyfan va coolt. Min dröm.


Hahahhaha jag döööör!!!


Dagens hiss/diss

- Subway surfers, haha så kul! :O
 
- Fruktsallad, gurka o dipp, nyttiga grejer istället för godis! ;) Haha vet inte hur många gånger jag har sagt att jag ska ha godisförbud så har det inte ens hållt en vecka, haha suck.
 
 
- Folk som säger en dålig sak om något/någon och nästa dag gör den saken som va dåligt, hänger ni med eeeeller? 
 
-Tröjor som är långa bak och korta fram, jag tycker att det är så fuuult!! Gina har ju fått in några stickade sånna tröjor har jag sett. JAG tycker ej att dom är snygga. Men smaken är som baken - delad ;)
Men det finns säkert såna tröjor som är snygga, men har inte sett en sån snygg tröja än så länge :)
 
 
 
 

Pluggar

Har gjort matte, engelska och nu har vi no och tyska kvar! Satsar på betygen!;D

Nej men jag vill verkligen nu, i nian repeterar man typ allt man har gjort i åttan så det gäller att få bra betyg nu, typ B, miiiinst C! Ett A hade suttit gött men lärarna säger att det är svårare att få ett A än ett mvg :( Det är lite dåligt, menmen man kan ju alltid försöka för om man verkligen pluggar så borde man kunna få A :) 


Tjäna upp till 1000 kr i månaden

Fick ett brev typ igår om att sälja gt, låter tvärtråkigt men man tjänar ju mycket pengar? Det verkar töntigt, inte för jag bryr mig haha men man då kan man ju inte sova någon annanstans.. Fast ioförsig så kan man ju bara sälja på söndagar..

Det finns massor av nackdelar och fördelar, men jag venne... Blir nog ett nej.. kanske :/


Håltimme

Faaaan vad matten är svår i åttan, de suger!!:(

Längtar hem, eller till irma då!;) Ska försöka blogga så mycket jag kan, har inte med mig datorn så det får bli mobilbloggar, eller så lånar irmas dator:)

Haha vi har ju fått 2 nya tjejer i våran klass, en av dom heter Emma. Hahaha fan va skön hon äääär! Hon pratar typ skånska och är asrolig, fast ibland är hon.. lite ah..:p Skitsammaaaa hörs sen pusshej<3

Erkänna snygga naglar? Har ju sånna grejer så ska testa de någon gång! O förlåt för konstig bild men jag kan inte beskära den för då stängs mobilen av?


Dagens


Resultat

Hej på er!
Har nyss sett på robinsson, strandard haha! Fast det går inte imorgon :/ Bara måndag till torsdag..

Ja, vad händer imorgon då? Följer med Irma hem efter skolan och sover över där. Mys. Vi ska se på massa filmer o göra det som vi brukar göra. Dvs. måla naglarna, haha varje gång nästan!! Men det är snyggt med målade naglar!
Nästa gång jag ska måla tårna ska jag göra fransk manikyr, som kissie!;) Nej men det va ju faktiskt fint :)

Hårinpackingen va bara en bluff :(... tänkte nästan de, det är så med allt nästan ju! Det står att det hjälper mot de o de osv. så är det inte alls bra, tycker det är dåligt att dom gör det BARA för att tjäna pengar. Dålig bild men ni ser att det inte är platt typ iaf!;)

Nej nu ska jag spela, sen dejta kudden min, hörs imorgon som vanligt!<3


Dagens facelook & outfit!


Vart fan tog sommarn vägen egentligen?

Sitter och tänker på vad jag gjort i sommar. Ingenting. Vart med kompisar varje dag nästan, fast vi gjorde aldrig något såntdär skitkul.
Det roligaste denna sommarn va nog Haaks, fy i helvette va roligt det va, ska dit nästa sommar igen, fast med mer folk hihi! Nej det va galet kul, att jag aldrig har varit där förr? :s Visste inte ens att det va på scen på bönn, har alltid trott att det va på tanum strand? Haha konstigt ;)
 
Jag skulle ju göra massor av roliga grejer, shoppa, liseberg, smögen, stockholm o allt. Men tiden bara gick och det blev aldrig av? Hm..... Ser fram emot nästa sommar, känner på mig att den kommer att bli hundra gånger bättre!! 
 

Snart helg!

Nu precis kommit ur duschen, testade den nya hårinpackning så ska se sen när håret är torrt om det är rakt, vad tror ni? ;) 
 
Så fort jag har bloggat klart nu ska jag sätta på en ansiktsmask, scrub osv. Sen efter det ska jag storstäda på mitt rum. Kanske låter som att jag städar hela tiden på bloggen men då plockar jag bara upp det som ligger p golvet.. Så nu ska jag dammsuga, gå ner med massa glas som står här upp, vika kläder i min byrå för där är det kaos + lite annat! 
 
Hade ju showbiz förut, skönt att va tillbaka! ;) Tänker inte avslöja vad vi ska göra, det kommer bli jättegrymt! Jag, Irma och Rebecka (tror jag) är "ansvariga" för sminket, vi ska beställa osv. Men vi ska ändå vara med i showen! Så det blir jättebra!! :D 
 

Showbiiizz


Sminkbilder

Lägger bara upp dom 2 bästa, hehe.... Fast som ni ser så blev ingen bra, hahahahah :( Ni skulle sett dom andra ;)
 

Seg lektion

Har matte nu, så seg lektion. Tänk om vi hade haft en lång idag. Skulle nog dött…

Kort inlägg, men nu är bensträckaren slut. Jobbar till halv sen engelska, hörs sen!<3


Hårinpackining

Har nyss sett på robinsson, händer hu inget nu i början, segt -.-....

Mamma och Lisa hare iallafall varit i ua idag för Lisa va hos tandläkarn, så åkte dom till torp, men de va ju kul att veta? Men det jag skulle komma till va att jag eller lisa och jag fick 2 nya hårinpackingar.
Dom verkar vara asbra! Tänkte testa den lila imorgon, det står att den gör håret rakt i 24 timmar.... Tror dock inte på att det håller 24 timmar men några iallafall.
Ska hoppas på det bästa, det luktar otroligt gott också!

Det åskar också ute, hur fan ska jag kunna sova sen? Åska är det absolut värsta som finns :( Men ah, godnatt bloggen <3 Hann bara göra ett tidsinställt, men de får gå


Bad uppdate

Hej på er!
Är med irma nu och vi gör ingenting typ, vi sminkade som sagt varandra förut, hahahhah gulligt. Nej men det blev faktiskt bra, vissa iaf ;) ;) ;) Kan lägga upp bilder...
 
Imorgon ska vi ha showbiz, det har ju blivit något konstigt med elevens val. Man ska ha det sjuor, åttor, nior försig. Det går ju inte med showbizen? Stört.. Men Rebecka sa typ att det skulle vara åttor och nior i showbiz och sjuorna skulle göra egna nummer och sätta in i "våran" show. Får se hur det blir med det, hoppas att det blir så för jag vill vara med niorna!! :D 
Ska faktiskt inte vara med i själva showen, tror jag ;) Gissa vad jag ska göra? Det får ni veta imorgon...
 
Ikväll så är det robinsson som gäller! Så damn kul, heheh... Nu har jag börjat se på tv, eller ah ett pogram sö ;) Ska duscha o så innan + göra tidsinställda tills imorgon, låter bra, huh? ;)
 
 
 
 
 
 
 
 

Rihanna rött

När jag är trött på blondt hår, då vill jag fan testa denna hårfärgen, rihanna rött. You name it! Waaaay to snyggt, dör! Vad tycker ni?
Har ju haft rött, nästan hahahah det syntes bara i ljuset så man kan inte kalla det rött:$ Men detta är jävligt snyggt, vet dock inte ej om jag passar i det, men ah... Det som är bra med att vara blond är att man kan göra exakt vad man vill med håret, vilken jävla färg som helst kan man färga med, awesome?! :D
 
Man sticker ju ut lite, men det gör mig inget höhö ;) Fast om jag ska göra ngt med mitt hår så är det ljustbrunt med blonda slingor, eller rött då.. Fast det får vänta ett bra tag! ;D

Uppdate

Haha är med irma och vi har inget att göra så vi ska sminka varandra, haha tjejigt!;)


Dag 20 - Bästa årstiden och varför

Sista nudå! Haha glömmer alltid det nu på slutet av listan heheeheh...
 
Men bästa årstiden är sommarn såklart! Varmt, sol, bad, man kan göra mer grejer, ingen skola osv. Finns massor bra anledningar! Men påååå sommarn så längtar jag till vintern och på vintern längtar jag till sommarn, någon mer som tänker som jag? :p Just nu längtar jag till vintern iaf! ;)
 
Här är två bilder på fina Grebbestad som jag tog någon gång i somras när jag va med Irma på bjk, så fint!
 

Tiiiips!

Testade en skitbra grej som nästan funkade helt i förrgår! Ni vet ju att det sliter som fan att platta håret, fast det sliter inte lika mycket att föna håret. Så jag testade att blöta ner det håret som inte va platt, hade ju lite hår som stack rakt ut haha...
Men så blötte jag ner det håret och sedan tog i ett medel som jag har tipsat om förr! Det gör håret rakt om man blåser det tillsammans med den flaskan + att det är ett värmeskydd så bättre kan det inte bli:D
 
Så funkade det! Fatta najs eller, fast det uppklippta håret längst bak fick jag platta hehe, men whatever ;p
 

& så tredje dagen

Tjaaaaa!
Mår underbart, fast vädret kunde vart roligare. Kort dag, börjar med bästa tyska! Fast jag kan ingen tyska haha :( Ingen annan heller i vår grupp, typ bara hej jag heter annie... För i sjuan gjorde vi massor av annat, typ allt annat utom boken xd

Efter skolan ska jag bara hem, rummet ska fan städas. Sen ska jag hitta någon ny rolig serie att kolla på, tips någon? :) Nej nu ska jag göra annat, ha en bra dag, kiss!<3


Godnatt...


Dagens


Helluuuu

Bytte kläder direkt när jag kom hem, haha jag gör alltid det. Till mjukiskläder ofc ;) Hatar att typ ligga i sängen med datorn och ha på sig jeans, smycken o allt dedär, hehe.. (a) 
 
Skolan va helt oook! Början på dagen är bäst, för då har vi hk, sen 15 min rast sen en kort engleksalektion på 50 minuter seeen lunch, så det är asgött! Fast sen har vi 2 långa efter varandra så avsutar vi med tyska! :D 
 
Ikväll händer det ingenting, ska bara ta de lugnt ju! Fast vill ni veta en konstig sak? Igår och idag har jag ätit exakt samma frukost, igår åt jag mer i skolan och va skiiithungrig när jag kom hem, idag så åt jag myyycket mindre och va inte alls hungrig när jag kom hem?! Fast va hungrig i skolan en stund, sen gick de över ;) Men det va lite
seeepe.
ld
 

Sprickan

Det var någon från frågestunden som frågade om jag kunde lägga ut en bild som visar sprickan tydligare, självklart kan jag de :)
Fast denna bilden va inte så mycket tydligare haha, om ni inte ser de så går sprickan ut i tre rader typ, aja.

Haha skillnad...?

Mammas converse är skiiitvita jämfört med mina! Kom på det igår, mina är jätteeeeesmutsiga ju.. :( Fast ioförsog har jag andvändit mina tusen gånger mer än mamma! Använde dom första gången på Liseberg så efter det var dom liiiitie smutisga :p
 
Kommer ihåg när jag precis hade köpt dom och sa till mig själv att dom aldrigaldrigaldrig skulle bli smutsiga! Haha hur gck de då? Efter sommarn ser dom skitfula ut... Men man kanske kan tvätta dom i tvättmaskinen!? Vad vet jag, får fråga mamma sen. För man kan väl inte typ tvätta dom med tvål o vatten? 
 

Störande...

Problem? Vi alla har dom.... wb william spetz
 
Mitt jobbiga problem är att såhär ser det ut med mitt hår + löshår. Fuck my life, nej men igår så fick jag fixa så att det inte syntes, jätttejobbigt för om jag fixa det så att det såg bra ut, så syntes de såhär fult en minut efter. Jävligt jobbigt, någon som har nått tips eller nått? :O 
Så idag går jag med toffs, haha! ;)
 
Meeeen jag måste fan säga att Emma Spetz och Jakob Olsson är det gulligaste paret på jävligt länge! Såg dom igår i skolan, faaaaaan va söta!!!! 
 
 
 

Test efter fem minuter..

Har engelska nu, hann att läsa ett papper innan vi fick ett test, fast det va rätt enkelt!;) Har insett att vårat schema är rätt bra ändå!!:)

Förut bakade vi äpplepaj, inte så gott. Vaniljsåsen hade stått på spisen 10 min så hände det inget så va plattan sönder! Haha suck...


Andra dagen

Är lite taggad idag med, hehe!;) Satte upp håret i en toffs, dock syns löshårfästerna på bilden, men det är fixat nu, tror jag iaf! ;) Sen har ja bara på mig ett par short och ett linne. 
 
Börjar dagen med hk som sagt, vi ska göra äpplepaj som är asäckligt!! Efter det har vi baaaara tråkiga lektioner som engelska, svenska, no, so osv. Vet inte riktigt, vet bara att det är tråkigt ;)  Deeetta blir inte ett så långt inlägg för har lite bråttom nu, har gjort tidsinställda idag! :D 
 

Subway surfers

Ligger i sängen och nördar subway surfers, som vanligt haha! Helt fast...

Kollade nyss på robinsson, fan va längesen det va jag kollade på tv då, inte på hela sommarn? Haha suck, kollar ni ofta på tv? Jag har aldrig tid, sitter hellre vid datorn :$
Imorgon är det tisdag dåååå, hk på morgonen, rätt okej faktiskt! Fast resten av dagen suger... :/ Nej vi hörs imorgon snyggingar, kisses!!


Dagarna går fan fort

Damn! Klockan är fan 7 nu?! Haha fort som fan går dagarna nu när skolan har börjat, läskigt! Men hoppas att det rullar på nu. Det är 10 veckor tills första lovet, galet långt, ett helt sommarlov! 
Jag gillar inte att vi har fått tusen nya lärare och har särgrupper i matte och no, så jävla jobbigt!! Vi hade det ju bra, nästan. Kommer ta ett jävla tag att lära sig dehär schemat för i sjuan lärde jag mig det knappt efter en hel termin, höhö. 
 
Nej nu ska jag gå och duscha, fan att det fina vädret kommer nu då, ska bli fint imorgon med.... Aja, ska väl inte klaga! :O Ska städa upp på rummet också, smink och löshår och kläder osv. Eller inte så mycket kläder, mest smågrejer men skiiiitsaaaaaammaa!! Talaz
 

Jävla ringar asså...


Dagen

Heeeej på er!! 
Är galet glad för skolan gick asbra! Fast blev dock jävligt uttråkad för att få massa tusen info grejer dom två första lektionerna, eller först mentorstid, sen skulle vi haft idrott men då va vi i klassrummet ist, sen lunch, studiepass, va med mentorerna IGEN, seeeen rast + svenska. Så jävligt segt i början haha!
 
Schemat är sämst, som jag sa förut. Tvärjobbigt för den längsta rasten är 40-45 min, vilket är tvärtörrt. Men mellan varje lektion har vi 15 min raster så de är lite gött :p Så har vi korta lektioner, 50 min! :)
 
Och förlåt för att jag inte har bloggat förens nu för jag kom hem, gick ut med hunden och åt för jag va tväääärhungrig....... Heheheh, ska fixa tidsintällda till imorgon, haha glömde helt bort det igår! :$
 
Haha bästa sättet att få henne att bli trött är att jag står många meter bort från Lisa så ropar jag på hunden, så kommer hon, sen ropar Lisa så springer hon fram och tillbaka, haha!

SKOOOOLAN

Har världens sämsta schema, whatever... Överlever! Fast det är skitbra att vi har idrott direkt på måndag morgon för då kan man liksom sminka sig efter idrotten, fan va bra!

Har fått massa info, papper o grejer, orkar inte haha.. Alla nya sjuor, haha tänk att vi va så små förra året hahahahha dööör! Nejdå men dom är så söta så:D Kul med lite nya människor, eller vissa då som jag känner!:D

Nej ska in på lektion nu, höhhöhöhöh skolan har börjat vääää?!


Måndag & Skola!

Nu är jag helt klar! Vi ska gå mot bussen tjugo över så det är en stund kvar!

Det va ett helvette att gå upp igår eftersom jag inte kunde somna, va jag ensam?! Halv 12 somna jag typ, så va galet trött, ville bara somna om och sova till 11!:O


Godnatt då

Gör som alla andra och lägger ut en sånhär bild, hehhehheheehe pusshej

https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3120302/images/2012/pic_503141d1ddf2b33717005e67.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3120302/images/2012/pic_503141d1ddf2b33717005e67.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3120302/images/2012/pic_503141d1ddf2b33717005e67.jpg%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3120302/images/2012/pic_503141d1ddf2b33717005e67.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3120302/images/2012/pic_503141d1ddf2b33717005e67.jpg%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3120302/images/2012/pic_503141d1ddf2b33717005e67.jpg%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3120302/images/2012/pic_503141d1ddf2b33717005e67.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3120302/images/2012/pic_503141d1ddf2b33717005e67.jpg" class="image">


godnatt, typ..

Haha va oseriös med förra inlägget om ni inte va iq-befriade och inte fattade de. Läste massa random bloggar så kom det upp en video på en tjej och hennes pojkvän så kollade jag på massa sånna videor, gaaah....
 
Nu snackar jag skype med Beckis! Ska strax gå och borsta tänderna osv. så ska jag fan försöka sova efter det, är galet trött hehehe :$ Ska ställa klockan så jag hinner blogga imorgon, Irma sover över här idag också så det blir skitnice!! :D Men vi hörs imorgon lovers and haters hihihiiiiii övertrött :( Pusshej!
me and my bestfriend


ring/smsa 0735325132

Ge mig en pojkvän nu, någon frivillig eller? :O
 

Va i.....

Hoppas fan detdär är oseriöst?!

Vill att det ska bli imorgon :$

Haha vill till skolan... Känns konstigt att säga det haha en jag vil diiiit och träffa alla NU?! 

Irma åkte iallafall vid 3, sen dess har jag suttit vid datorn hehe. Något tips på vad man kan göra en tråkig dag eller?! Får panik, nej nu ska jag ut och gå med min hund eller nått. Är på aaasbra humör idag och har vart det hela dagen! :D Hoppas det håller i sig i flera dagar nu, vilket jag tror ;) GIssa varför? höhöhöhöhöh.... Nej men faan va nice, tråkigt inlägg hejdå :p
 
Nej juste! Har fått mitt schema nu, ser riktigt bra ut faktiskt... Nästan, lite korta raster men ändå! ;) Vi fick christina i engleska, döda mig ?!?!! Ska få lasse i no o matte, alla säger att han är jättebra så jag får lita på de! Oooch så slipper jag kina!!! SÅ glad haha,!!! Ska få anna ist men hon är bra ;D
Man ser ingeting hahahahhahah

Bilder

Det va inte så många bilder som jag trodde, men det får duga haha :O
 
 
 
 

Måste berätta en grej...

Haha sista dagen på skara så regnade det ju på morgonen. Så gick det en iq-befriad jävla tysk sak ner för en träbro som va rätt hal, hon hade i handen en så grinda man kunde ha sina saker i, så går hon där på bron och sen ska hon gå ner för "backen", ni som har vart på skara sommarland, ni vet den bron som vinglar?
 
Aja en bro iaf, så är det en rätt brant backe o det är skithalt, så börjar hon gå ner och så håller hon grinden bredvid sig och tror att inte den kommer att rulla iväg. Såklart fan att hon tappar den och den rullade mot mig och Lisa som fick stanna den och aj va ont det gjorde för den körde på mina smalben.
 
Men så står hon där med öppen mun, haha blev så arg..... Hon kunde inte svenska så hon bara ledde och gick iväg o hennes barn typ stog o skratta åt henne, haha.
Exakt denna bron, men backen syns ju inte -.-

Skolan imorgon!!

Heeej på er goingar, läget? Mamma väckte mig som vanligt haha, skulle ju upp åtta :( Men  aja, vad händer idag då? Har lite grejer jag ska göra och efter det ska jag bara sitta vid datorn, gå ut med älsklingsvovven som är hemma, åh ska strax gå ner till henne :D
 
Har lite bilder o så som ska upp här idag, får lägga in som sen för nu orkar jag inte hehe. Är iaf på jättebra humör, skolan börjar ju imorgon. Haha första dagen är alltid roligast, tycker jag... Vill veta vilka lärare vi ska få för 7a mentorer skulle tydligen gå i pansion, hahahha dom har ingen mentor...... Joooda men det kanske inte ens är säkert, har bara hört det ;) 
  

 Tvätta löshåret

 

 Duscha

 

 Packa upp + städa

 

 Måla naglarna

 

 Vika alla kläder i min byrå, helt kaos.. Fast det kanske tillhör till städa men skitsamma :)

 

 Träffa Irma

 


Så glad

Åhhhh, ni skulle vart där när vi hämta älsklingshunden. Först blev hon skitförvånad när hon stog i dörröppningen och stog några sekunder sen sprang hon i full fart mot oss, aaaw :') Blev så glad, saknat henne asmycket.... Dock luktade hon inte gott, haha fyfan... Jaja så söt! 
 
Nuuu ska jag fixa lite grejer, sen ska jag sova typ. Ska upp 8 imorgon så får lägga mig tidigt för annars kommer jag dö imorgon. Ska bli så skönt att sova i sin säng nyduschat, bästa som finns! Imorgon ska jag inte göra något speciellt alls, bara vila upp mig inför skolan sö! :D Godnatt på er bojs änd görls, vi hörs imorgon som vanligt! :D
 
Duckface mi mamut, hahahah ser förjävlig ut, men jag bjuder............. 
 
haha undrar vad hon kollar på? ;o

McDonald's..


.

 
 Bloggen/Skolan
pretty little liars/Gossip Girl
Starbucks/Espresso House
Hemmakväll/Utekväll
Bada/Sola
London/New York
Shoppa/Slappa
Sminkad/Osminkad
Pojkvän/Singel
Rosa/Blå
Havet/Pool
Sverige/USA
Glass/Tårta
Marabou/Magnum
Sova/Vaken
Blogg/Facebook
Julafton/Födelsedag
Shoppa/Blogga
 cola/fanta
godis/chips?
gå utan någonting på underroppen/gå utan någonting på överkroppen?
kärlek/vänner?
vinter/vår
sova hemma/sova borta
 olycklig och rik/lycklig och fattig
instagram/blogg
clips/extentions

vill hem nuuu

Nuuu är jag äntligen påväg hem! Är riktigt jävla ofräsch har badat men ej duschat, det är det första jag ska göra när jag kommer hem, lätt :D 
 
Saknar min vovveee, hoppas hon har det bra...  Har tagit massor av kort idag också, Lisa ställde upp som fotograf så bilderna kommer upp ikväll :) Har haft det rätt bra, vaknade imorse av att mamma knackade på fönstret klockan nio, hade egentligen tänkt att gå upp åtta för att hinna blogga men när klockan ringde så orkade jag inte för jag va förjävla trött...Åh vill hem till min älskiii säng!!<3 och badrum och kök och mammas mat!! Har inte mycket batteri på datorn nu så vi får höras när jag kommer hem, nuuu ligger statistiken på topp, yey! :D:D 
 

Bildbomb

Här kommer massa bilder från när jag och Irma tog kort, hehe.
 

.

 

bästa sminktips och hårtips? hm... kan göra ett inlägg kanske? att sova med flätor ;)

vad har du för parfymer? 2 st victoria beckham, en lila och en gul, sen en rosa escada, en röd beyonce, mary kay och en d&g, fast två av dom är nästan slut 

hur ser din "sminkhörna" ut? kan visa när den är klar haha ;)

är du nöjd med dig själv? ibland, ibland inte


varför har du inte jobbat iår? haha vet inte :(

vad heter dina bästavänner? oj vad många som frågar, har redan svarat på det ;)

vem ska du utomlands med nästa år och vart ska ni åka? ska utomland med pappa, lisa en av mina kusiner kanske och så får jag och lisa ta med en kompis! :D turkiet kanske

är du bra på att måla naglarna med olikamönster oså? hahahaha nej

vad äter du på en dag? frukost, någonting och på kvällen, fast ibland äter jag bara 2 gånger. det är olika

tränar du? nej, 

kan du visa i ps hur du gör sånna bilder? kan jag väl 

vad heter du på instagram? annielundbohm :)

vad va det roligaste du har gjort i sommar? haaks kanske!

kan du göra en sminkvideo när du visar hur man gör smook eye el ngt liknade? eller ett inlägg om de kram :) kan jag vääääl! :DÄr dock inte bra men haha


tycker du att du är snygg? haha ärligt så vet jag inte xd

vad kostade din dator? 12 000

är du bortskämmd? neeeej

heter din hund "hunden?" hahaha nej, kallar den det ibland, min hund heter elsa :p

har du druckit någon gång och har du rökt någon gång? ja och ja

är du en bitch? ibland, beror på hur folk är mot mig. t.ex om någon är tyken så är jag tyken tillbaka och bitchblickar någon mig så gör jag tillbaka, fattar nniiiii? ;) går liksom inte runt och bitchblickar andra, inte med flit iaf :O

 


20 augusti

Asså fatta att skolan börjar eller?! Är typ nervös hehe.... Jag tror att vi ska få wolfgang i engelska, men det känns ändå liiiite bra... för då lär vi oss någonting haha! I sjuan lärde vi oss att räkna liksom :s 

Det kommer kännas konstigt att vi går i 8:an, att typ säga 8c, nya sjuor... Haha gillar inte många av dom sjuorna kan jag säga. :$ Sen ska vi få en ny tjej i klassen, hon kommer från hamburgsund och heter Isabelle..... 

Men hoppas att detta kommer att bli ett bra år! Är taggad haha så gött att inte vara minst längre! :D Fast när vi börjar nian, så kommer det ju inte gå några roliga personer o åttan eller sjuan, det suger lite :/ ....

Jag och systramiiii


Dåligt väder...

Men inga folk, nu ska vi åka fågeln, see ya


Sovdags

Nu har jag testat den bungy jump grejen, fan va kul det va :$ tog ett bra tag innan jag vågade att göra en volt hahahah...  så spelade vi världens längsta minigolf, fast orkade inte spela hela så. Men faaaan vad jag har ätit, ångest ska banta som fan när jag kommer hem, eller inte höhö.. Nej men ibland kan de va skönt att unna sig saker! :D
 
Haha mamma o jag va nyss uppe vid toaletterna o tvätta ansiktet osv. haha bacillskräck till 1000! Fan va äckligt det är asså.. nej usch :( Längtar till att få sova i son egna säng, fan va gött!!!!!
Nej nu ska jag sova, vi hörs imorgon lovers and haters, kiss godnatt! :D
 
 
hahahaaahhaaha mongobild, nej godnatt orkar inte 

Stugan

Såher ser stugorna ut! Helt okej va... Fast jag förväntade mig mycket finare eftersom det inte såg ut såhär på hemsidan, dåååååligt!! Trodde att alla stugorna va nya och fräscha....
 
Gissa vems den obäddade sängen har? ;) Haha lodislisa såklart!! Haha sa de förut att hon gick runt med en jävla tältväska och hade sina badkläder i, hahahahha för hon hade glömt att ta med en liten väska så va det den ända väskan hon kunde ha! ;) Och nej vi tältar inte, men mamma hade lagt alla sänglakan där så :) 
Jag och sara sover då längst upp, om ni ville veta assååååå! :D
26
 

Trött som in i...

Hej på er!!
Dagen idag har vart riktigt bra, vädret har vart skitgött. Bättre kunde det inte bli! :D Inte alls så mycket folk verkligen, max 5 min kö på allt så jäkla gött! Fast det ska bli mindre bra väder imorgon men :/
 
Nu har jag precis duschat, det var nog den äckligaste duschen jag har duschat i, strålarna gjorde så jävla ont. Asså ni anar inte är säkert röd på hela ryggen, ååh... 
 
Sitter utanför stugan nu iaf och väntar på att alla ska bli klara så ska vi gå bort och käka och jag ska hoppa studasmattegrej, hehe! (a) Sen kanske vi ska spela minigolf åssååå! ;) Massa mygg dock....Men får stå ut en kväll till :) 
Sry för törra bilder, har knappt andvändit mobilen :/ Ska försöka ta bättre bilder imorgon hörrniiii!! :)

Har ett utbrott nu asså...

Vaaaarför härmar folk andra?!?!?! Har dom fucking inga egna ideér eller? BLIR GALEN! Och nu har en person börjat härma mig tydligen, får PANIK! Ett inlägg till som den har härmat mig, då tänker jag skriva till den personen och få ett utbrott på den, blir så arg!!! Asså ni anar inte....... 
 
Tänk att ni skriver ett inlägg, som DU har kommit på själv, sen någon/några dagar senare kommer det upp på en annan blogg, och man vet att personen läser min blogg för jag känner den ganska bra.... SÅHÄÄÄR ARG BLIR JAG! Fan kom på egna grejer, du kanske vet vem du är eller? Blir tväääääraaaarg!!!!!!!!!!!!
 

Hehe...

 

 

Ni måste lyssna på den några gånger för att den ska bli bra, haha :$ Hittade inte någon bra video, fanns bara live grejer, lyssna på spotify istället! 


Frågestunden!

dina aaaaaabsoooooluuut bästa vänneer?? ;3

Det är rebecka, irma och cassandra!


1. vad heter dina närmsta vänner? Dom jag sa frågan innan! ;)

2. vem var den senaste du hade ett förhållande med? Alexander :)

3. kan du göra en video hur du sätter i ditt löshår? :d Klart jag kan! 

ÄLSKAR DIN BLOGGGG, och svara i videoinlägg 8D<333 Haha nawww, tack! Gör ett videoinlägg med resten av frågorna! ;)

 

oskuld? japp

Vilka har du kyst/hånglat med? haha....

Vikt? Är du nörjd med din kropp? Hemligt! ;) Ibland 

Bästavännerna?? eör ee de bara ¨I¨ ??????? irma, cassandra och rebecka är det! 

LOVE YOUR BLOOOOOOOG ANNIE<3 taaaack elr nått! 


kan du visa sprickan på din mobil lite tydligare ?ska du laga den ? Japp det kan jag :) Nej haha, det kostade 2000 kr så... lägger in bilden på mobilen senare, hinner ej nu! :(

vart gör du dina bilder ? tex. godmorgon photoshop!

när fyller du år ? i september :(

vart kommer ditt löshår ifrån ? rapunzel of sweden :D

vad kostade jackan du köpte ? om du menar den från gina så kostade den 500 kr! :)

grym blogg! :)  tack!

 


Tacos

Jävlar va varmt det är, skitgött!!:D Har badat i en o en halv timme nu och mitt hår har blivit grönt!! Kan visa bilder sen... Funderat på att åka fritt fall sen, tror ni att jag vågar eller?;)
lisa har en tältväska som väska, hahahahha skjut mig!


Före/efter bilder på håret

Haha på före-bilderna ser håret skitfult ut, typ orange och äckligt... Jaja! Dock så är håret lite konstigt på efter bilden, den bakifrån, håret står åt konstiga håll så ser det ojämnt ut o grejer. JAJA!
 

Godmorgon!

Hoppas allt är bra med er, detta är ett tidsinställt för jag skulle inte ha tid att blogga på morgonen.
 
Igår kväll när vi kom så gick vi runt och kollade lite, vi käka pizza o pommes, haha har säkert gått up minst 2 kg när jag kommer hem för jag kommer nog äta tvärmycket... Jaja heheee! Idag ska jag testa studsmattan med bungyjump grej, haha så kul ? (a) + indycarten och så ska jag bada och åka grejer med... ;)
Det värsta är toaletterna o de, usch så äckligt :( Men jag överlever nog hehe... 
 
 

Längtar hem...

Sitter i stugan, och fryser som in i helvete!!!! Har precis dragit på mig tjocktröja och mjukis, faaan va kallt det är! :( Vaknade 10 i 7 (!!!!) och kunde inte somna om, försökte en halvtimme men det gick inte.. Håller på att kissa ner mig, men jag vågar inte springa upp till toaletterna ensam ju! :O Lisa och sara sover, så jag vill heller inte väcka dom :/ 
 
Gjorde ett tidsinställt till igår som kommer upp vid 10, hehe duktigt jag är (a) Nej men nu har ni inlägg inför dagen, ikväll ska jag visa hur stugan ser ut tänkte jag, den va ju inte så fin som jag trodde att den va... HAHA! Dom nya röda stugorna ligger längre bort och våra så långt bort man kan komma så vi åker bil till sommarlandet hahahah. Är astaggad, heehhehehehehh!!!:D 
 
Dom andra ska upp halv 9, så det är bara en timme kvar så! Eller dom är säkert redan vakna fast dom tror att vi sover så väntar med att väcka oss ;p Är tvärhungrig också, + att det låter något utanför..... Ska väcka någon nu, hoppas ni ligger och sover nu! Ciao :D
 

Är överglad

Hahaah dööör är övertrött! springer runt på hela campingområdet haha som små barn! har aldrig testat campinglivet så detta ska bli skitkul vill aldrig härifrån hahahahahha


Glad tjej!:D


Har det jävligt gött!

Tvingade alla att vänta 10 min så min film skulle ladda klart haha, ser på the hangover 2! Fast det är engelsk text så fattar inte allt men -.-


Lättnad...

Sådär ja! Nu är jag klar med ALLT, så jävla skönt. Har gjort fyra tidsinställda på fredag o fyra på lördag så nu känns det bra :) Inläggen kommer vid 12, 14, 16, 18 + att jag bloggar på kvällarna (tror jag). Så ha jag också packat klart, blev en till väska nu, fan då... Blir galen på mig själv, varför ska jag ha med mig så jävla mycket saker. Döööör. 
 
Ska åka om en timme så nu har jag tid för att läsa lite bloggar o så kanske göra något inlägg till sen. Kommer nog somna tidigt ikväll för är rätt trött nu, får sova i bilen ;) Fast ne, då kommer jag inte kunna sova ikväll ju. Och förlåt för tråkiga inlägg idag :/ tar igen det jag lovar! :)

Indycart

Haha snacka om att jag ska testa detta! ;) Äger på det, eller iaf bilspel på typ xbox men det är väl typ samma sak! :D Parken öppnar klockan 10, så ska jag springa direkt hit, haha ska tvinga med mig Lisa och ulf så ska vi köra, fan va kul! (a) 
 
 

Stugorna!

Såhär ser stugorna ut som vi ska bo i. Finns varken vatten eller toa, tydligen fanns det gemensamma duchar, toaletter osv. YEY....... Fast ne, men jag överlever! :) Dom är helt nybyggda så det är nytt o fräscht iaf, ska dela en stuga med lisa så. Det ser rätt mysigt ut ändå! Har paxat sängarna längst upp haha, en säng för mina kläder och en säng där jag sover i ;)
 
Alla här hemma klagar på att jag har den största och tyngsta väskan, haha den är INTE stor, har min "stora" adidasväska, en vanlig liksom. Så mamma sa att den inte fick plats där bak och jag vägrar ha en mindre för jag får knappt plats i denna, så ska den får stå vid mina fötter så alla kan lsuta klaga nu!! ;)
 
Har med mig jättemycket, som vanligt :( Försöker att inte ha med mycket alls, har tillomed lagt ut kläder men ändå är det mycket. Men vill inte glömma något liksom! ;)
 

Dag 19 - En bild på mig idag


Packat klart

Så nu har jag duscha, städat bilen och nästan packat klart. Har bara liite kvar!:D Nu har jag lite tid att göra tidsinställda, känner mig stressad. Hade ju kunnat göra det i bilen men jag vet inte om det funkar att internetdela till denna datorn, men det måste det ju göra??
 
Sen ska jag med mammi och handla som sagt och efter det har jag mycket tid kvar. Ska fixa det sistagå ut med hunden tänkte jag! Vi ska ju lämna henne idag innan vi åker :( Fy vill inte...... Men sen när vi ska hämta henne på lördag kväll så kan jag tänka mig att hon kommer att vara överlycklig, aw :) 
 

Snabbt inlägg

Har tvärbråttom nu, mamma väckte mig för en halvtimme sen, är utvilad som fan eftersom jag somna innan 11 igår :D Men iallafall så har jag nyss ätit och nu ska jag klä på mig, sätta i löshåret + brosta tänder o de sen ska jag hjälpa min syster att städa bilen (haha).
 
Efter det ska jag packa o grejer + åka och handla med mamma. Så kommer inte ha tid att göra några inlägg nu och hade inte tid igår eftersom jag grejade med dom andra inläggen. Så det kommer kanske inte att vara bäst uppdate idag, men jag tar igen de i bilen eller nått, ha en bra dag kiss! :D 

This or that

Förlåt för dålig uppdate ikväll, men har grejat med massor av inlägg som ska kommer upp på fredag & lördag eftersom jag är osäker på hur det blir med datorn, hur mycket tid jag har osv.... Har gjort en dag nu, så bara lördag kvar! Har sjukt ont i huvudet så jag ska lägga mig under och täcket och försöka sova nu, det dunkar aj.. Vi får höras imorgon! MÅSTE göra klart listan, haha har glömt bort det :( Har 2 st kvar som jag ska göra så! :D 
 
Tänkte köra en this or that så ni för kommentera förslag, kisses!<3

Det gick asbra

Hunden va jätteduktig, hon fick 2 godisar så tog vetrinären sprutan och hon reagerade inte ens, haha va en sån lättnad för jag hörde att hunden innan gnällde och grejer, usch stackarn... 
 
Iallafall så åker vi imorgon kväll, om jag inte redan har sagt det. Så jag ska packa imorgon och så, jag och Lisa ska få en egen stuga ( YES ) Tar med mig datorn ofc så kan blogga på kvällarna, kollade om det fanns ett wifi där men det verkade inte så, men tydligen hade mc donald's ett wifi som inte va så långt därifrån, haha! Annars kom jag ju på att jag kan internetdela med mobilen så det ordnar sig. Ska FÖRSÖKA ta massa bilder, men jag har ju liksom inte med mig mobilen när jag badar hehe... Men ska allt se till att ta bilder! :D 
 
Nej nu frågade mamma om jag kunde hjälpa henne med maten, så ska dra mig ner.... Är tvärhungrig....
Ikväll ska jag sitta och göra massa tidsinställda!! :D Har massa ideér, eller några inlägg som jag ska skriva och fixa så ni kommer få en massa uppdate!! :D 
 

Vetrinären

Är påväg till vetrinären i Munkedal nu med mamma, min hund ska ta en spruta, det skulle man tydligen göra när hunden var ett år gammal :) 
Hon ska till typ en hundgård eller vad man säger när vi åker bort i helgen, stackarn:( Hatar att lämna henne... Typ när man måste lämna henne ensam så hoppar hon upp med tassarna vid fönstret och ger mig den hundblicken, aww :(
 
Nej jag får uppdatera när jag är hemma, kiss!<3
 
 

Nu kör vi på en frågestund

 
 
Fråga vad ni vill! Jag fixar så att frågorna kommer upp i helgen när jag är borta. Ska till skara sommarland haha (a) Från torsdag kväll till söndag morgon, åker med för sara o alices skull, typ, eller? ;) Haha nej men det är säkert tvärkul där, va där en gång förra sommarn men kommer knappt ihåg haha :D
 
 
Men det ska bli kul, dock så vet jag inte om det finns wifi där, om inte så är jag körd. Får bli törra mobiluppladdningar.... Nej men ska fixa massooor med tidinställda, eller iaf minst 4 per dag, så ni har nått att läsa ;)
 
Men nu ska jag inte prata om det, ställ en jävla massa frågor nu, ni bestämmer själva om jag ska svara i en videoblogg eller om jag ska skriva! :D
 
 
 

Dagens

.


Nya naglar, igen...

Glömde säga igår att jag målade nya naglar haha! Dock lite speciellt, hade något "fransk manikyr kit" typ, så fick man med mallar osv. Så blev det rätt så bra! Man skulle göra lager efter lager efter lager, haha men det torka fort så slapp vänta sålänge! :D 
 

BILDER! :D

Grymt va?!
 

Kortkortkort....

Godmorgon sunshines!
Kom nyss hem från frisören, har ju fan inget hår kvar... Ska börja använa löshåret på heltid haha!! Kan inte ens sätta upp det i en bulle, knappt en mellanhög toffs. Fast allt slitet är borta nu och det känns tvärgött! Före/efter bilder kommer sen kanske ;)
 
Ska packa väska till stranden nu, sen ska jag sätta i löshåret haha, fast jag tar bara den med fyra och sätter i så kan jag göra en bulle, ska ända inte bada håret, tror jag... Om jag ska det så tar jag ut det ;)
Fast man kan väl bada med löshår? Vet inte skitsamma, ska ända tvätta det på söndag innan skolan haha! Fan att jag inte va hemma på lördag för då kunde jag lägga det i en hårinpackning över natten så skulle det vara som nytt, aja...
 
Vi höres senare, kissssss<3
 

Kvällen

Ikväll har jag vart med Irma, vi har tagit massa kort och gjort dom blev tvärsnygga! :D Vi, eller jag haha redigera dom så det blev som "tumbrl" bilder eller vad fan man ska kalla de, är inte färdig än och kommer nog sitta ett tag till, så jag lägger ut dom sen eller imorgon! Dom blev verkligen skitsnygga, gaaah! ;) Vi ska göra en tröja av dom ;) Vi vill att det ska se ut ungefär som den bilden nedan! :D
 
 
Imorgon ska jag upp tidigt, igen... Ska till frisören halv 10 så ingen sovmorgon här inte! Går upp ca. kvart i 9 tror jag, så hinner jag med allt! :) Ska bli skiiiiitvarmt imorgon så jag kommer vara på stranden hela dagen hehe. Men det är ändå skönt att jag ska klippa mig såpass tidigt för jag har ingen tid att passa på eftermiddagen, skönt att få det gjort och ha en anledning till att stå upp tidigt! ;) Vi hörs imorgon guuys, kisses ;D 
 

.


Haha skjut mig, har jag skrivit detta? xD

 
 

.

 
Blev lite idag, fanns inte sååå mycket kläder som jag trodde. Men både gina och bikbok hade fått in nya kläder!:D HIttade fan inga bh:ar, blev galen haha! Vi kollade på alla affärer typ, fast nu i efterhand kunde man ju kollat på gina, för där fanns det tror jag. Aja, hittade ett linne, en svart kofta, svarta jeans osv. Blev inte så mycket, hade inga pengar nästan ju :(
 
Vågade inte testa kortet för jag har ingen aning om vad jag har på det, så hittade vi inga bankautomat så jag kunde kolla vad jag hade så jag sket i det, haha.
 
Köpte dock inte den jackan som jag egentligen ville ha, för jag provade den men den va för lång där bak, så det såg ut som om den var förstor liksom, varför finns det inte mindre storlekar än 34? Haha dedär lät dumt men en del saker är stora när det är den minsta storleken, beror på vad det är liksom :) Köpte en svart nääästan likadan iallafall, den kostade 500 så den va billigare än den andra, och den va snygg den också, är nöjd! 
 
 
 

Vad har jag gjort denna sommarn.....


Haha ingenting! Har typ mest vart med kompisar, vissa kvällar har vi grillat, andra dagar har vi vart på stranden, har inte gjort något speciellt alls. Lite skönt det faktiskt, för nu är jag tvärutvildad och taggad inför skolan. Har räknat ut att jag inte har gått upp tidigt en enda dag i sommarn! Hahahahah tidigast halv 9! Så idag tog jag fan rekordet med tio minuter, haha orkar inte... ;)
 
Men nästa sommar ska jag se till att skaffa mig ett jobb, för då kan jag jobba alla tråkiga dagar, men det jobbigaste med att ha sommarjobb är ju om man jobbar när det är fult väder, fyyy!! Nej menade fint väder haha, detta är ett tidinställt och jag ligger typ o halvsover, suck.. I
ALLAFALL så hade jag typ skolkat från jobbet då typ, om man ens kan de ;)
Men om man inte jobbar på en tråkig dag så kan man iaf dra till gymmet, det kommer bli så gött med gymkort, tror inte ens ni kan ana hur taggad jag är typ? hahahah...!!
 
 

Åh damn!

Kan kolla på denhär tusen gånger om, men jag sitter fortfarande och ler. Haha han är så snygg, sexig, söt, het, fin, underbar. Han är bäst<3<3<3<3<3 Nej men jag gillar han inte såååå mycket, tycker bara han är den snyggaste killen på hela jorden! ;)
 
 

Lista, igen

1. Är du singel? Ja
2. Är du lycklig? Tror de
3. Är du uttråkad? Ganska
4. Är du ledsen? Inte just nu
5. Är du italienare? Nej
6. Är du gravid? Nej
7. Är du full? Nej 
8. Är du en cooling? Såklart ;)
9. Är du från Irland? Nej
10. Är dina föräldrar fortfarande gifta? Nej

skit
1. Tror du på kärlek vid första ögonkastet?  Nej, tror inte de
2. Har du nånsin blivit sårad? Ja 
3. Har du nånsin tänkt på en och samma tjej/ kille flera gånger under natten innan du somnade? Såklart
4. Har du gillat en tjej/kille utan att berätta det för henne? Ja
5. Har du kysst någon inom de senaste tre veckorna? Nej
6. Har du haft en hemlig beundrare? Nej haha
7. Är du kär? Nej
8. Vill du gifta dig i framtiden? Såklart

10 saker två alternativ
1. Kärlek eller lust? Kärlek 
2. Hår eller ögon? Ögon 
3. Katt eller hund? Hund 
4. Några få bästa vänner eller flertalet "vanliga" kompisar? Få bästa vänner!!
5. TV eller Internet? Internet
6. Coca-cola eller Pepsi? Cola ofc ;)
7. Vild utekväll eller en romantisk hemmakväll? Både och
8. Pengar eller lycka? Lycka :)
9. Dag eller natt? Dag!
10. MSN eller mobil? mobil??

10 "Har du nånsin…"

1. Blivit påtagen när du försökte smita hemifrån? Ja
2. Brutit ett ben? Nej
3. Gjort nåt du ångrar? Ja :/
4. Hoppat Bungee Jump?  Nej men jag vill ;)
5. Ljugit för någon du tycker om? Tyvärr
6. Ätit en hel tårta? Nej 
7. Gjort bort dig offentligt? Ja hahahah
8. Velat bli tillsammans med ditt ex igen? Nej, inte vad jag vet.
9. Gråtit när ett husdjur dog? Nej 
10. Velat försvinna? Ja 

skit
Vad såg du på tv sist? Ehm, jag vet fan inte haha
Vems blogg läste du sist? Kissie
Vad åt du sist? Maaaat
Vem pratade du med sist? Mamma
Vem ringde du sist? Irma
Vem messade du sist? Joakim :)
Vad läste du sist "bok"?  Va?
Vem pussade du sist? vet inte
Vem kramde du sist? marcus
Vem bjöd du sist på något? vet inte haha
Vad köpte du sist? hallonsoda ;p

 

Det va jobbigt att ta sig upp...

Usch, trodde inte att jag skulle vara såååå trött, men det va jag... Aja, lika bra att vänja sig haha! 
 
Är helt färdig nu nästan, ska bara äta frukost och göra någonting med mitt hår, det är jättefult och jag vill inte platta det idag.... Ah men jag får väl hitta på något med de! 
Är så jävla taggad, haha dööör har inte shoppat på jättelänge ju :( Behöver nya kläder, gaaah! Det kommer upp bilder och så sen, har gjort 3 tidsnställda, duktigt! ;) Så ah, men kan försöka blogga kanske, det är så jobbigt från mobilen för jag HATAR den appen mer än nått annat -.- Men vi hörs sen, kiss!<3

fan

inlägget jag skrev för kanske en och en halv timme sen försvann, fan då... orkar inte skriva aaaallt igen! men ni som hann läsa det hann läsa det, och ni som inte han läsa det missa inget speciellt

pinsam video, är astrött


Dagens planer

Idag, än så länge har jag inte gjort någonting typ, Marcus va här ett tag förut bara. Senare vet jag inte vad jag ska göra, det är galet varmt ute?! Fast det inte är någon sol, funderar på att gå ut och gå, kanske ;) Är fortfarande trött sen igår, längtar redan till ikväll så jag kan sova, hehe..
 
Imorgon ska jag kaaanske åka till nordby med mamma, ska kolla på jacka sö! Mamma sa att vi typ skulle åka om det inte va fint väder, men jag hoppas att det inte är fint väder för jag har inte tid någon annan dag innan skolan börja för till helgen ska vi (kanske haha) åka till malmööö och träffa några vi känner, världens snällaste familj! Dom va våra grannar när jag bodde i fjb, fast nu har dom flyttat och vi med..
 
Sen ska jag hinna med att göra andra saker, hade börjat planera en sak men tror det skiter sig om jag ska till malmö, men det kommer ju fler helger så! :D
 
gammal bild, eller nästan gammal haha
 
 

.


Förlååååååååt

Har erkligen inte hunnit blogga förens nu, kom precis från duschen sö! 
 
Igår balla det ur som fan, min mobil sprack IGEN!!! Fan braaaa annie, fast det är bara en liten längst ner men ändå? :( Har bara haft den några veckor sen jag fick tillbaka den.. :/ Om ni undrar vad som hände så va det att jag satt ner på berget, så gled den ur handen så bara sprack den, det va typ 30 cm till marken så det var lite surt :( Jaaaja, shit happens! :D
 
Sov hos farmor med Irma, vi vaknade båda tvp runt halv 5 och vi va skiiittörstiga och gick ner och drack vatten som smakde bajs, hatar vatten på morgonen.... Så sen va vi aaaaspigga!! Vi låg vakna till halv 6, en stund funderade vi på om vi skulle inte somna om och starta dagen liksom, men jag lyckades somna om, men irma sa att hon hade halvsovit ända till nio då jag vaknade...
 
Hände massa igår som vi ångrar :( det va kaos...
Hahha kommer iaf ihåg att jag åt glass innan jag åkte hem men allt va ju stängt för det va krogbus+att de va söndag, gissa hur haha? ;) asså jag åt sån riktigt glass, jaja ni fattar ändå inte D:
 
 
 

Äter

Sitter på sjöbjörnen just nu och käkar med pappa och irma, hann ej några tidsinställda, aja..:/


Dagens hiss/diss

 
1. Att skolan börjar snart, haha saknar skolan faktiskt... 
 
2.Det fina vädret! Ska nästan bli fint hela veckan :D 
 
3.Sngga naglar!
 
4.Att jag ska utomland med min bästavän nästa år!
 
 
1. Att åttan kommer att bli det jobbigaste året, masa plugg..
 
2. Mina smooties, dom smakar ingenting, någon som har något recept eller nått haha?
 
3. Att jag fyller år efter sommaren :/
 
4. Att alla mina skal går sönder på kanterna, det bara händer utan att jag märker de.
 

Gissa vad detta ska bli ;)

 

Dagens

Nu har jag precis duschat av mig kokosoljan, ska smörja in benen med lotion också, för då håller brännan längre, eller jag har knappt någon men ändå!;) Kunde inte ligga ute i solen längre för det var galet varmt haha.
 
Drog på mig en par shorts och ett knallrosa linne som jag köpte förra sommarn, haha använde det nästan hela tiden då.. xd Jaja nog om det, ska gå ner och fixa en smootie nu sätta mig i skuggan och göra några tidsinställda, för jag kommer inte ha tid att blogga sen sörru! ;)
 

Söndag

Åh underbart varmt är det ute, gött som fan! Ligger ut på studsmattan och solar nu, solen tar asså :o 
 
Idag ska jag sova hos farmor, tror jag. Åker dit sen någon gång på eftermiddagen, så det blir skönt. Jag och Lisa + hennes kompisar sov ensamma inatt, fick vänta till nästan halv 1 på att dom skulle komma, vart ju lite läskig där ett tag så hunden fick komma upp till mig. Hon brukar inte få vara på övervåningen men igår fick hon det ;)
 
Nej nu ska jag stänga av datorn, vi hörs senare. Tänkte göra några tidsinställda nu men tangenbordet på datorn är jättevarmt så jag tror jag stänger av den. 

Äntligen hemma?!

Äntligen hemma! Fyfan vad skön, trodde jag skulle dö i slutet för det var svinkallt och jag höll ärligt på att kissa på mig, fyyyy...
 
Tråkigt som fan vad de, kom hem för typ en timme sen då ställde jag mig i duschen och drog på mig dom varmaste kläderna jag kunde!! Sitter i min goa säng nu och väntar på att min syster ska komma hem, tydligen hade det varit jättemycket folk på Liseberg, haha förvånar mig inte det är ju lördag! ;)
 
Nu är jag jävligt trött och ska lägga mig och kolla på Hunge games, någon som har sett den och vet om den är bra? :D

Lyssnar sönder alla domhär låtarna...:$


Haha


Fiskbad

Haha åh jag vil testa fiskbad för fötterna. Ser så kul ut ... Fiskarna är i ett akvarium, så sätter man ner sina fötter så äter dom upp döda hudceller. Verkar dock inte så smart att göra det om man är kyklig (stavning hahahah?.....) under fötterna, jag är inte det som tur är! ;) Eller ibland är jag de..
 
Man kan göra det på tanumstrand iallafall, min mamma gjorde det för någon vecka sen och sa att det var jättekul, men hon vågade inte kolla i början för det var så läskgt, haha. Det kostade 300 kr trooor jag :D 

Dag 18 - Någonting du ångrar

Jag ångrar ibland att jag färgade mitt hår blont... Det skulle ju bli ljusbrunt.. Men efter det blev orange när jag hade slingat det så fanns det ju typ ingen utväg, mörkt eller ljust. Då valde jag att bleka håret hehe... Nu är det så jävla slitet och äckligt, tur att jag ska klippa mig på onsdag, gissa hur? ;)
 
Vad tycker ni, blond vs. brunt?
 

Lördaaag

Tjaaa! Vaknade klockan 9 idag ?!! Det var fullt ös hemma eftersom alla skulle ut på sjön, happ.... Kunde inte sova, för min låtsasbror är här och han sov på mitt golv och han gick ut och ut ut och in 24/7 så det var rätt störande... Så fick jag damp på Lisa vid 7 på morgonen av att hon skulle in i mtt rum och leta efter plattången eftersom hon skulle till liseberg idag, vill också dit ju :( 

Väntar på att Sanna ska vakna, vi ska till stranden. Är asvarmt ute, härligt! :D Ska gå hem till pappa vid tjugo i 4 sen ska vi till hamburgsund.... så tråkigt, Lisa ska ju inte ens med så det är jag, pappa min faster och min kusin, yey! -.-' Längtar inte... Men är där typ 2 gånger om året så ah... Men nu ska vi inte vara så negativa det är varmt ute vää! :D
 
Haha jag hade så tråkigt förut, så nu är jag fan färdigpackad och allting och hon ligger och sover... Sa att hon skulle ställa klockan men tror inte hon gjorde de, suck........

Tråkiga kvällar

Asså jag gör inget roligt nu för tiden, bara är hemma och tråkar...
Vill göra roliga saker, men det finns inget att göra...? Varje kväll sitter jag vid datorn, men nu vet jag inte vad jag ska göra för jag har sett klart alla 4 säsonger av gossip girl, och man kan inte ladda ner hela säsong 5 utan bara dom 3 första avsnitten, buh :(
Funderar som sagt på attt köpa hela säsongen på cdon, så hinner jag se klart det innan säsong 6 börjar sändas på tv i september-oktober någon gång!
 
Iallafall så pratade jag med mamma om den jackan jag skrev om förut och den ska köpas! (Om den är snygg irl, och den sitter bra ofc) och så har jag en deal med pappa. Imorgon kväll hade jag planer för en gångs skull men då skulle vi grilla hos min farfar som bor i hamburgsund som jag aldrig träffar, jättekul... men vi kom iaf överens om att jag ska få fransskorna + fransväskan om jag följde med! 
 

Miley Cyrus

Nu är hon blond om ni inte visste de, tycker att hon var skitsnygg i båda! 
 

Skitsnack

Är det bara jag som hatar folk som säger t.ex "man snackar inte skit om sin bästavän" men sen gör det själv?!? Blir irriterad som fan, det är inte många jag litar på asså.
Tänk att det finns sånna äckelpersoner som går bakom ryggen om en, snackar skit till andra och tror att man fan inte får reda på det. Tror alla tjejer någon gång har snackat skit, ellerhur?
Jag har också snackat skit. Men det är en jävla skillnad om man snackar skit om en som man inte känner så bra men man snackar inte om en kompis som man står nära. Har också gjort det, tyvärr :( Fast jag gör inte det längre, för det är fan inte snällt....
 
"Lita inte på någon för den du litar på litar också på någon annan" Så sant....
Men jag tror skitsnack handlar om avundsjuka, haha. Ska sluta bry mig om dom som snackar och förstör för andra, dom försvinner i mitt liv...
 
 
 

Klacka om nya skor

Asså fan vad irriterande att om man ska köpa ett par skor så står det att man bör klacka om skorna innan användning.
 
Haha hallå man köper ett nya skor och det första man måste göra är asså att gå och laga dom själv? Om nu skorna har så dåliga klackar att de gå sönder direkt om man inte lagar dom, varför säljer man dom då...vDet är ju precis som att köpa jeans och skulle behöva sy fast fickorna på dom innan jag kan andvända dom. Oväääääärt!
inte för att jag skulle köpa dom, men ända?
 
 

 


När kommer alla höstkläder in????

Bara jag som tycker den är snygg?!?! Vill ha den, dock kostar den 600 kr så får tjata lite på mamma... behöver en ny jacka för jag har typ bara min utslitna skinnjacka... :( 
Men jag tror denna jacka är mycket snyggare i verkligenheten än på bilden, den är nog skitsnygg! Vill köpa den nunuunu, måste in snart asså... 
 
Vill bara att alla butiker ska få in höstkläderna!!! Gina har ju fått in liiiite men typ hm och bikbok har jag ingen aning om... Behöver köpa allt!! underkläder, tröjor, jeans, kofta, mjukiskläder, skor, smink....... MÅSTE fan börja kilppa gräset 2 gånger i veckan + städa bilen så jag får pengar!! :O Alla mina har ju försvunnit typ... har kanske bara 500 kr ??? 
 
Funderar på att göra ett asbra kap och köpa fransskorna + fransväskan, sjuuukt snyggt ihop?! + den jacka haha.... massa smycken osv.........
Haha fast nu ser det ut som olika färg ju, men aja.

Fridaaaay

Godmorgon!
Idag så är det fucking 16 grader ute, (står det på yr.) och det är helt sjukt. Hatar denna sommarn, åååh... 
Vet inte vad jag ska göra idag heheheheh som vanligt, ska ringa pappa men jag troor han kommer hem på kvällen....
 
Är på dåligt humör för jag vaknar varje morgon utav att mamma cyklar på spinningcyklen, en gång, okej liksom men detta var typ fjärde?? Åååhåhåhååh varför ska hon just cykla klockan 10, blir arg på henne -.-' Om hon inte slutar ska jag bära ner den jävla cyklen..... Aja, hörs senare, ciao!
 
Visste ni att man kunde ha google chrome i mobilen? Det visste fan inte jag, haha coolt??!

Tjaaaaaa

Är inte det miiinsta trött! Ska kolla på vidor på youtube, som vanligt haha strandard!Nej men jag göra det varje kväll.... Försöker lära mig ps, men jag fattar ingenting... så svårt :( 
 
Imorgon ska det bli inte varmt så jag vettefan vad som händer, tror jag ska till pappa en stund, om han inte kommer hem på kvällen.. Ska nämligen övertala han att betala två greje sööö, gissa vad? ;)
Nej men det hoppas jag han kan göra, jag har ju faktiskt hjälpt han med köket en del så kan jag ju också klippa gräset hemma hos han, fast gräsmattan är INTE stor men det är nått iaf! ;) Fast jag vet inte ens om han har en dator?.... Haha ja men vi får se på de söööörru! :D

Bilder

Nu har ni tjejer något att snacka skit om, haha. xoxo


On my way home

Väntar på att mamma ska packa ihop alla saker, sen åker jag hem och duschar, så uppdaterar jag efter det! Va riktig varmt i vattnet idag, skööönt! Fast bada inte alls länge för jag brände mig på en brännmanet över halva båda benen, aaj.. Sen har jag solat och fiskat lite krabbor med lillasyster!;)
Hahahahha kolla, jag dooooog!!xD Haha alice fattade inte vad jag och manma skrattade åt, herreguuud!


@stranden

Kommer upp massa bilder sen!;)


Dag 17 - Någonting jag vill ha mer än något annat just nu

Gymkort, längtar tills januari väää?! Bara 5 månader kvar, har längtat efter gymkort i över ett år nu, så det ska bli asnice! Tänk er en regnig dag på sommarlovet och man gör ingenting, då kan man utnyttja tiden på gymmet? Eller typ en tråkig söndag, gymmet! Haha kommer vara mindre rastlös med gymkort, kanske ;) 
 
Haha förlåt för googlebilden

Godmorgon

Drömde väääärsta mardömmen inatt, fyfan asså... Jag drömde om wrong turn filmerna, jag och min syster var "offrerna", guuud vad hemsk det va. Vaknad klockan 7 och jag va för rädd för att somna om, trodde helt seriöst att dom skulle komma vilken sekund som helst.. :(
 
Idag så är det ju fint väder? Har inte kollat men det står de hehe... Hoppppas jag kan sola, har ingen färg kvar nu, de suger. Men vad ska man göra när det aldrig är sol och man inte vill lägga onödiga pengar på solariumet... 
 
Vet ni?? :D Mamma tackade ja på jobbet på westcoast, så hon ska börja "ha hand om cyklingen" eller ah, hon är instruktör på spinningen,  hon börjar i september och då kan jag också vara med, även fast jag är för liten för att ha gymkort. Kuuul! :D vaknade btw idag av att hon cyklade på spinningcykeln som står på övervåning utanför mitt rum, mindre kul men aaaah! :)
 

Är trött redan nu??

Sitter och kollar på sminkvideor, mina ögon går i kors och jag är sviiintrött! Vafan hände där? :p Tänker plåga mig själv med att vara uppe till minst tolv, annars kommer jag att vakna typ 9... Jag kanske är så trött för jag har sovit dåligt inatt? Ska bli skönt iaf att krypa ner under täcket och veta att hela sängen är min, hah!
 
Imorgon har jag ingen aning om vad jag ska göra, haha som vanligt? Nej men typ.... Är shoppingsugen som in i.... Men jag väntar på att dom snygga höstkläderna ska komma in, för jag behöver inte sommarkläder nu när sommarn är snart slut...
Nu vill jag fylla min garderob med stickade tröjor, längtar faktiskt lite till vintern, så mysigt på något sätt! :D Med snööö, så är det mörkt när man vaknar, och seeeen när det väl är jul så längtar man till sommarn, strandard haha!

Hårsnack...

Man kan använda hårkedjor, själv tycker jag det är ganska snyggt faktiskt! Kan piffa up en vanlig toffs jättemycket! :D Man kan ju ha det med utslääpt hår också, men jag tycker det är snyggast med toffs, vad tycker ni? 
 
Jag tycker också att fjäder extensions är snyggt också, lite annorlunda men jag gillar det. Man behöver ju inte ha många, utan kanske typ 4-7 st? :D Många kända har/har haft det, bl.a Selena Gomez, Hilary Duff, Miley Cyrus och hon som spelar Aria i pretty little liars!
 
     
 
 
 
 
 

At my place and doing nothing

Vet inte om engelskan ens stämde, men ni fattaaar... 
 
Sitter i min säng och lyssnar på musik. Mamma bakar tårta, så frågade jag varför och hon bara, "för jag hade lust", haha va? :) Tänkte iallafall gå ner och hjälpa henne, sen ska jag rensa bland mina saker på toaletten, hälften av dom sakerna ska in i mitt rum, men jag får vänta med det till vi har köpt dom vita hyllorna. Ska köpa korgar också, fanns inga bra på ikea men mamma sa att det fanns på övervåningen på ica, så får lita på henne :) 
Och nej, jag har fortfarande inte fixat den rosa jävla pricken
 

Dag 16 - En bild på mig själv för ett år sedan

En bild från förra sommaren, ååh vad bra den va, seriöst den bästa...

Onsdag

Hej på er!
Vaknade klockan 10 idag, har inte sovit bra för jag fick sova i mitten. Vaknade tusen gånger, det var asvarmt o allt..
 
Idag vet vi inte riktigt vad vi ska göra, se på gossip girl, gå en promenad eller nått. Det står att det ska klarna upp sen och bli varmt, äntligen.. Lovar att det kommer bli asfint väder när vi börjar skolan igen :O 
Haha, vi tog minst 100 sånhär bilder igår, har massor..
 

LOL

Daaaamn vad den filmen var bra, helt underbar. Ni som inte sett den, borde verkligen se den! 
 
Jag laddade ner från en annan sida som heter tankaner.com, där tog det "bara" en timme att ladda ner filmen, men det gick inte fortare än 250... Suck, jaja orkar inte bry mig.
Nu ska vi se på gossip girl resten av kvällen, haha. Kommer ihåg en natt när vi började se på de vid kanske 11, så slutade vi inte se på det förens 4? Haha gaaah..
 
Haha Irma satt och aaasledde, så blev det "normalt" på bilden, hahaha ni skulle sett

Tjejmys

Nu är vi hemma hos mig, vi har hunnit gå en promenad, ansiktskmask och nu har vi tänt alla mina nya doftljus från ikea, så nu luktar det jättegott i mitt rum. Vi tänkte måla naglarna medans vi väntar på sanna som kommer hit  snart, så det blir en tjejkväll!
 
Vi ska ladda ner någon film också, är sugen på en romatiskt komedi eller nått! ;)
Fast det går skitsegt, det ligger på 250 någonting eller på 0.1, det är sjuuukt segt! Fast för Lisa som har exakt samma dator och allt, för henne är det uppe i 700-800, någon som vet varför det går segt för mig och inte henne? Min dator står närmare internetet t.o.m... :( 
 
 
 

Buzz

Haha vi hade så tråkigt så vi spelar buzz nu xd <3


Dag 15 - Snyggaste kändisen

Just nu så tycker jag chace crawford som spelar Nate i gossip girl, haha men sååå snygg är han! :)
 

Tisdag

 
Va ute och gick imorse, precis när vi kom in så började det spöregna. Haha tur vi hade! ;) Har nyss käkat frukost och nu väntar jag på att Irma ska duscha färdigt... Senare ska vi hem till mig och sova där tror jag, så kommer sanna ikväll också! :D Så ser min dag uuut :)
 
Jag vet inte vad som händer med uppdateringen, sry för dom senaste dagarna, aja ska försöka bättra mig men jag är så tom på ideér ... Någon som vill att jag ska blogga om något speciellt?...
 
 
 

gossip girl och naturgodis

.


At Irmas place

Nu är jag hemma hos Irma, vi ska cykla in till Ica och köpa godis, hehe... Sen ska vi se  på Wallander och sååå! 
 
Fick med mig lite grejer från ikea, bl.a soffbord, ljus och en stor lampa som ska stå i ett hörn. Sen två speglar, en liten och en stor :) Vi ska in igen snart och köpa hyllorna som var slut, eller om vi beställer på nätet, vet inteee :) 
 
 

Påväg hem

Åh, är så sur... Alla vita lackhyllor va SÅKLART slut... så arg blev jag. jävla ikea....Fick med mig lite annat hem iaf, ni får se allt när jag kommer hem:)


Tråkigt att åka bil

Så segt... Hemvägen går alltid mycket fortare, har ni tänkt på de? Så är det alltid för mig, seeepe... Är iallafall skittrött för jag somnade inte förens 3 igår, någon som vet hur man ska göra för att kunna somna tidigare? Tänk när skolan börjar, om jag somnar halv 3 så får jag 4 timmars sömn, hur ska jag klara mig då liksom...:/


Hann inte blogga

Mamma väckte mig 11, så fick jag skynda mig jättemycket för dom andra va redan klara... Men nu sitter vi i bilen iallafall, hann inte äta frukost, buuhu:( Kommer dö av hunger när vi är framme, jaja hörs sen, kiss!<3


Bättre dag än igår iallafall...

Va ute på en promenad med Irma förut, typ vid 3-4, sen va vi på Rasta typ en timme och gjorde ingenting... Sen gick jag hem, så gjorde jag inget haha.... Så kom jag hem för en timme sen, för jag och mamma va ute på en promenad, igen :) 
 
Vet fortfarande inte om vi ska till ikea imorgon, mamma skulle väcka mig vid 9 om vi skulle de. Ska fan se till att lägga mig tidigt då, vid 12-1... Men det jobbiga är att somna, för jag brukar inte vara trött förens vid 2-halv 3. Så har det vart dom senaste dagarna, jag lägger mig och ska sova vid halv 2, så kan jag inte somna o då spelar jag på mobilen i 1 timme, om inte mer.. SEGT! :o 
 
Idag va vi uppe och gick vid hundbruksklubben, faaaasen vad hon springer på ängen, haha fram och tillbaka, runt och runt.... :d
 
 

Medina

 
Haha dööör, sönderlyssnar domhär 2 låtarna, haha......
 

Dag 14 - Typ av killar jag faller för

Okej, detta blir svårt, men jag tror jag skirver hur min drömkille ser ut istället. Asså klart jag kan tänka mig vara tillsammans med en som inte ser ut såhär haha men ah ni fattar.
 

Jag älskar killar med brunt hår och bruna ögon, dör typ (a) Tväääärnice! :) Sen typ kroppen spelar ingen roll, 6-pack eller inte, bryr mig ej men klart jag gillar killar med muskler haha men ah. Den ska va snäll & omtänksam också, ah det vanliga! :D
Typ justin bieber, dööösnygg<3

hahahahha vaaaa??

Vad är dethär?! Haha cp.... 

Sminkvideor

Tycker ni borde gå in och kolla denna bloggen, http://carrosbeauty.com/ det är en sminkblogg.
Men hon gör iallafall grymma youtube tutorials och visar på hur man kan sminka sig, jätteduktigt tjej! :) Hon är svensk, men hon har fått så mycket views och läsare så hon är lite halvkänd och nu pratar hon engelska på bloggen och youtube.

 
 
 
 

Söndag

Godmorgon sunshines! 
Mamma väckte mig 11 idag, skönt det ändå att inte sova fööör länge. Idag har jag ingen aning om vad som händer, haha som vanligt... Nej men ah.
 
Imorgon sa mamma att vi kanske skulle åka till ikea, jaaa hoppas det för det ska regna imorgon och jag älskar att åka bil när det regnar, någon som håller med? ;)
Ska iallafall köpa hyllor, bord, ljus, speglar, en lampa, och kanske detta sminkbordet? vet inte hur det är irl men om det inte är bra så blir det bara en vanlig hylla! :)

 

Godis + Gossip girl

Gick spåret förut med mamma, inte en människa som vi mötte, haha men vem är ute och går en lördagskväll liksom? xd Hunden sprang som en gaaalning, ut på åkern i det höga gräset, haha man såg henne inte ens :d Sen åkte vi till affären, köpte bla. godis och nu sitter jag häääär i min säng.
Känns fan inte som lördag....

Haha fail

Någon som har lagt märke till den rosa pricken? Märkte inte det förens nu, haha fail... Får fixa de sen! :ddd

Jag orkar inte!!

Gaaah, blir galen av sitta hemma. Har legat i min säng och grejat med mobilen i typ 2 timmar nu! Nu ska jag måla mina naglar, sen frågade mamma om jag ville gå med henne ut med hunden, så då sa jag ja. Fast egentligen orkar jag inte men det är bättre än att inte göra någonting alls, haha! ;) 
 
Imorgon ska jag komma på något att göra, funderar på om jag ska ringa en kompis om jag inte har varit med på länge, får se hur jag känner mig imorgon. Saknar skolan lite faktiskt, asså inte plugget o de men att ha något att göra om dagarna, träffa alla kompisar osv. 
T.ex tyskan kommer bli jättejobbig, för jag kan "hej jag heter annie, jag kommer från sverige och jag bor i tanum, hejdå" Det är typ det ändå jag kan?? :( Sen är det dom jävla verben också... Men jag är inte den ändå som kan lite, hela gruppen faktiskt, Wolfgang sa att vi va den gruppen, som han har lärt minst i sjuan under hela hans tid som han har jobbat där, YEY??! NEEEJ, blääää....
 
Daaagens, haha fint


Seg dag -.-

Haaatar sega dagar, seriöst dööör av bara sitta hemma helda dagen, nolife liksom.
 
Är så trött så jag ska nog försöka sova en stund, bättre de än att försöka hålla ögonen öppna... Bloggen får lida idag, har ingen lust med nått typ. Är ashungrig också, men jag orkar gå ner för att äta, okej ska sova brb


Är ute med hunden

Har inte vart så bra uppdate idag, har städat och nu är jag ute och går, vi hörs när jag kommer hem:)


Dag 13 - Någonting jag oroar mig för

Det är väl att  det händernågon i min familj nått, eller någon som står mig nära. Typ att dom dör, får cancer eller nått. Tänk va hemskt :( Usch vill inte ens tänka tanken...
 
Jag förlorade ju min bästavän som dog i cancer när jag gick ur 2:an, Moa hette hon. Kommer ihåg att jag fick följa med till sjukhuset en gång, och att hennes högsta önskan va att få en hund, så fick hon en hund när hon va sjuk, så lycklig va hon! Moa älskade också Michael jackson kommer jag ihåg också, hihi naw :) Tänk hur annorlunda mitt liv hade varit om hon fortfarande fanns kvar? Hon blev ju frisk först, sen kom cancern tbx och hon va inte stark nog :/
Gamla bilder, har tyvärr ingen bild på mammi :/

Lördag<3

Hej på er, läget? 
Det bästa jag vet är att kunna sova hur länge man vill, åh så skönt!! Vaknade halv 12, då ställe jag mig direkt i duschen och nu sitter jag här. Ska som sagt städa idag, så äckligt blåsigt väder, jävla sommar :( 
 
Nej detta blev ett kort inlägg, ska ner och käka frulle väää, sen ska jag städa här på övervåningen, + mitt rum, det är redan stökigt. Jag slängde runt massa kläder igår, så ligger det löshår, smink, plattång o grejer överallt.
haha bra att jag syns på bilden osv. också, nödvändigt att lägga upp den :o
 

ops..

Kom nyss hem för jag vart hemma hos en kompis här i tanum, så jag har inte hunnit blogga mellan de.
 
Har ni sett worn turn filmerna eller? Gör inte de, fyfan vad vidriga, har sett 1:an och 4:an, ångrar det, kommer få mardrömmar typ :( Denna kvällen sög ju, jag gillar inte räkor, eller jag fick i mig typ 5 st, sen levde jag på bröd, höhö.. Men dom senaste 2 timmarna har varit jättebraaa! :D 
 
Imorgon vet jag inte vad som händer, hade tänkt att städa övervåningen här för det är så mycket saker här... Vi ska sätta upp sånna "rulldörrar" vet ni vad jag menar? som en garderob typ, eller ulf då ska de då men det gör han aldrig så alla saker står här uppe, lådor, kläder, asså allt möjligt! Så ah, tänkte fixa så det ser lite bättre ut typ, haha ser kaos ut....
 
Men ah, nu ska jag läsa bloggar eller nått, ska inte lägga mig för tidigt och ligga utan att kunna sova, måste börja lägga mig senast 2 om jag ska kunna lägga mig på skoldagar, för det va redan en plåga att gå upp halv tio idag! :O
 

Ser på wrong turn, kommer dö

Fatta läskigt, hatar skräck typ... missfoster o grejer, wooop


Kvällens outfit


Grannfest ...

Klockan 5 kommer mina grannar hit, haha yeeey!! :D Eller inte, alla är här typ konstiga? På min gata iaf! :O
Kan inte byta om förens om 10 minuter heller, färgar brynen så kan inte ta av mig tröjan :p Hoppas det blir bra nu då, frösta gången jag gör själv, annars burkar mamma göra på mig (a) Nej men det blir naaajs!
 
Jag och Irma har kollat på gg heeeela dagen sen halv 1 typ, haha... segt, men det funkar! :) 
Ikväll händer det ingenting, ska bara sitta i mitt "nya" rum och göra något, ska fixa naglarna också, om jag orkar!! ;) 
Nej nu ska jag lägga fram kläder, kommer inte bli någon uppdate fram till kanske 8? Får se, byeeee! :D

Bilder på rummet

Nu har jag ich Irma fixat klart rummet, är sååååhär nöjd! :D Dock saknas det lite speglar och hyllor, men det kommer, någon gång ;) 

Sladden i taket ska bort, 
 

Fransar

Det är så galet snyggt men t.ex fransväskor, fransboots, ett flätat band i pannan. Typ "hippie-stil", nej men det är skitsnyggt tycker jag! Om man inte har ett flätat band, så kan man ta en bit hår, fläta och lägga över i pannan. Kan visa bättre bilder senare, det blir ett jättebra resultat! Dock har jag inte testat på mig själv, satt igår kväll och kollade på hår och smink-videor och då kom det tipset upp ;)  Men ska  försöka visa bättre bilder seeenare som sagt! :D 
 
Ett flätat läderhårband kan man köpa på glitter vet jag bara, finns säkert någon sida på internet också :)
 
Fransväska kan man köpa på http://www.missme.se/ , juliahofsweden tipsade om den sidan och fransväskorna där va riktigt snygga!! :D Min favorit är den svarta ;)
Snygga fransboots, kan man köpa på http://www.monella.se/, dom ser ut såhär. Det är också snyggt med svarta, eller e ljusare brun! :D
 
 
 

Dag 12 - Min förebild

Min förebild är nog ingen annan än Miley Cyrus. Kommer ihåg när hon var den "hannah montana skådespelaren" men nu har hon blivit mycket mognare. Hennes filmer, eller dom hon är med i eller vad man säger. Dom är jättebra, vill se hennes nya film som heter LOL, någon som har sett den? :O
Iallafall så är hon skitsnygg! Älskar hennes klädstil också, så snygg! Sån typ klädstil vill jag ha, så snyggt!:D
 
Haha sry för att bilderna sitter jättekonstigt, men det fick bli så ........
 

Så galet trött

Godmorgon sunshines!
Ställde klockan på halv 10, fyfan vad jobbigt det va att ta sig upp. Kunde inte sova igår, låg på spelade på mobilen till halv 3... Jag brukar alltid kunna somna på max 5 minuter, men igår låg jag 45 min sen tog jag upp mobilen. 
 

Men nu ska jag fan tvätta bilen jao, behöver pengar och det är imorgon vi åker, tror jag? Så ah, fan vad duktig jag är! :D MItt blir klar idag också, ska bara damsuga, ta bort tejpen + måla med en liten pänsel på vissa ställen :) Seeen sörru, är det bara möblerna kvar och då är det klaaart! :D :D
Haha döda mig, mittt hår :o
 

Tjaaaa

Har nyss kommit hem från rasta, gaaah det regnar asmycket ju, det ska åska sen tror jag? Usch jag hatar åska :/ Ska snart stänga ner datorn för en stund och börja städa upp på rummet, om jag orkar...
 
Imorgon ska jag ställa klockan så jag kommer upp klockan 10, ska fixa det sista med rummmet. Sen ska jag tvätta bilen så jag tjänar pengar till göteborg. Sen kommer min irma hit! Vi ska se på gg, haha som vanligt... Så ska vi beställa tandblekning, kanske. Haha vi prata om det för någon dag sen, det fanns någon som kostade 100 spänn så ah! ;) 
 
Skolan börjar snart ju, om två veckor och 4 dagar... Yey??... Nej men lite skönt ska det bli att ha någonting att göra om dagarna + att träffa alla kompisar igen! :) 
 

Rummet är snart klart!

Har målat idag, det gick rätt fort. Men fan va jobbigt det är, ska aldrig mer måla om mitt rum nu, haha.... Om en timme är färgen typ nästan torr, då ska jag ta bort all tejp + pappret som ligger på hela golvet. Sen ska jag damsuga och fixa så det går fort att flytta möblerna imorgon. Är så glaaad!! :D Blev precis som jag ville (a) Ni ska få bilder så fort det är klart, men ni kan kanske få en sneak peak sen ;) 
 
Nu sitter jag på Lisas rum, dunkar musik och ska snart dra ner och käka! :) Senare ikväll har jag dejt på rasta, ska träffa Irma för vi har en del att prata om. Sen då? Ska göra det vanliga, se på gg! ;) Så måste jag färga min ögonbrynen + ögonfransarna också, får göra det efter maten typ, kanske en ansiktsmask när jag är igång också! ;) + måla mina fötter, ska köra på bling igen haha ..... :D
 
 
 
 

.


Snyggare outfit

Om ni tjejer vill ha en snyggare outfit, ta på er smycken!
Det gör så mycket, själv är jag inte så bra att ta på mig smycken. Men ska försöka komma ihåg nästa gång. Armband, halsband, örhängen, ringar! :)

 
Asså.... Jag vill ha en ny stil... Det lätt cp, men jag vill det, inte åt det killiga hålllet med keps och stora t-shirts's utan kanske nått av bilden ovan... Hm... behöver inspiration, och en shoppingdag!! Ska in till gbg med Irma på lördag tror jag, så snart så möjligt, min garderob är full av gamla tråkiga kläder :/

Dag 11 -Min bästavän

Asså... Jag har liksom ingen bästavän, eller jag har ju flera "bästavänner". När jag säger bästavän så menar jag till dom jag vänder mig till när jag vill prata, det har hänt något osv.
Sånna som vet allt om mig, har 3 sånna vänner just nu. Nämner inga namn men ni vet nog vilka ni är! Ingen nämd, ingen glömd! 
 
Sen såklart har jag ju massa andra vänner som jag kan prata med, vet en person som bor i h-sund som jag sällan träffar, men när hon t.ex läser min blogg och något är fel, så skirver hon till mig så pratar vi på sms/fb chatten.
Men vi är inte bästavänner, utan vi pratar bara ibland och säger hej till varandra när vi ses, du kanske vet vem du är, e?;) 
 
En bild på mig och cassandra från förra sommarn, fyfan vad den var bra! Fjällbacka <3 Saknar fjb, väldigt mycket.... iaf att bo där på sommaren och göra alla galna saker där som jag gjorde förra! Och om jag hade vetat att vädret hade varit såhär denna sommarn, hade jag tagit vara på den andra sommarn, mycket mer!

Utkast: Aug. 02, 2012


Torsdag...

Vaknade runt elva, åt frulle och nu sitter jag här hejdå.
 
Neeej men jag är sktisur för att mamma vill åka till stranden när hon ska hjälpa mig och måla det sista lagret så jag kan flytta iordning möblerna ikväll. Så sa hon att jag skulle målat tidigt imorse, så väckte hon mig inte eller nått, gaaah segt!! -.-
 
Vet inte vad som händer idag mer, är så trött/seg... Känns som söndag eller nått. Jag sov ju i Lisas rum inatt för mitt är kaos, och jag har sovit aaaasbra, får passa på när inte hon är hemma haha ;) Är ändå trött så vet ej varför.

Haha :( Vi är för besatta i gg, för där kallar serena och blair varandra S and B... Men jag typ skulle gjort vad som helst för att leva ett sånt liv som dom :/ 

Förlåt...

Hej på er!
Förlåt för den dåliga uppdateringen ikväll men jag har målat mitt rum, spacklet hade torkat så vi gjorde det snabbt, eller snabbt och snabbt det tog några timmar eftersom vi skulle tejpa, lägga något papper på golvet osv. Men det blir skitbra iallafall, så glad! :D Imorgon, så fort så möjligt ska vi måla det sista lagret. Om det behövs dvs. för det såg bra ut nu men vi får se när det är ljust ute och så! :) 
 
Nu är jag helt slut och ska lägga mig och kolla på Gossip girl, är redan på säsong 4, yey! ;) Så vi hörs imorgon, kiss!<3

MItt rum är kaos

Alla möbler än inflyttade till mitten typ, känns jättekonstigt xd Mamma har spacklat åt mig, eler halv rummet iaf, sen ska jag slipa kanterna på tapetrna, men det gick inte så bra när jag skulle testa så någon annan får göra det. 
 
Kom precis hem från Grebbestad, har köpt färg sörru! ;) Vi blir klara imorgon, kanske beror på hur snabbt färgen torkar annars blir jag klar på fredag! :)
För imorgon så fort så möjligt ska jag och mamma slipa, o sen börjar vi måla färsta lagret med färg så kanske hinner vi måla det andra också på kvällen. Hooopppas! Detta går ju fasen riktigt fort, jag trodde att det skulle ta ne månad typ haha?
Men det är skiiitbra, vet hur jag ska ställa möblerna nu, och gahh vill inte vänta!! (a) 
 
Vi ska till IKEA någon dag också, ska köpa lite grejer. Typ hyllor, ett till soffbord, så ska jag ha korgar där jag kan ha mina grejer till smink, hår osv. Ska köpa speglar också, och tavlor om det finns, yeyeee :D
 
 

Dag 10 - MIn favoritfilm

Hmmm, det beror vilken genre men kan säga lite olika :) 
 
Komedi- Grown ups, så jäkla bra haha! (a) Fast jag älskar också, romatiska komedier, som t.ex Just go with it, med Jennifer Aniston :) Nej juste, vet två till! :$ Project x (vet inte om det är en komedi men ändå) och 21 jump street, såååå rolig är den! Snyggaste skådespelaren Channing Tatum!! (A)
 
Drama- Denna var svår, men jag tror det är den med Channing Tatum (igen haha) den heter The vow (älska mig igen på svenska) Sen SÅKLART (!!!) The last song, så bra! Tror dom flesta har sett den men! :) Seeen också Charlie st. cloud, så bra den också!!
 
Action- Orkar inte ta med gener's sen, blir så många filmer haha! :o Men det blir dom svenska filmerna Johan Falk som är inspelat i Göteborg, så coolt väää! ;) Fast jag tror det är action, det kanske inte är de?
Isf kanske det är thriller, någon som vet? ;s Nu blev jag osäker, jaja jag är inte så bra med dethär :p
 
 
 
 
 
 
 
 

Haaks

Det var det roligaste på länge! Fast vi va där lite tidigt, nästa år så kommer vi typ vid halv 9-9, för innan var det astråkigt xd Men vi ska dit nästa år, och nästa igen osv. För de va sååå kul!!
 
Först, stog vi längst fram i mitten, men i slutet stog vi 2 m längre bak på kanten, haha gaaalet va folk va fulla och gaaaalet va folk trängde sig fram?!! Jag blev så aaarg på sånna så jag putta tillbaka 24/7, haha...Vi stog där med händerna i luften och dansa, haha så kul! 
 
Träffade några från h-sund också, eller alla dom stog framför oss typ så ah! ;) Så vart det en asäcklig gubbe (?) typ 40 år som stog bakom mig och Irma och tog på oss?!? Euuuuwww, så vi sa ju till han men så fortsatte han, så äcklig -.- Sen var det några jättesnälla killar som stog bakom oss, haha dom bara, "vi hööör inte", haha så kuuuul! ;) 
 
Gästartisten var någon Jessica Andersson, vet inte vem det är men hon vart bra, på en låt hon sjöng skulle alla sätta på ljus på sin mobil och hålla mot scenen, när vi vände oss om såg det ascoolt ut, har bild på det :D
Sen kom mamma och hämtade oss runt 12 kanske, så käka vi på flintas, haha.... Så åkte vi hem och la oss direkt, jag var skittrött.... :D Nu blev detta lite långt men hoppas ni orkar läsa, för nu ska jag spacklaaaa ? :D 
 

Så jävla kul igår!

Gaaaah, så kul det var!! Hinner inte bertätta så mycket om igår nu, för jag måste städa mitt rum som är kaooos, har två stora väskor att packa upp, men jag uppdaterar så fort jag är färdig! :D
SKA börja spackla idag, mamma har lovat, så det blir av, finally ;)

RSS 2.0