Vad har vi gjort dom senaste fem timmarna?

Vi kom ju som sagt till rummet runt sex och då var vi så sjukt rastlösa så vi har gjort en del, hahahahah. Bl.a druckit upp nästan en hel cola när vi körde raptävling, försökt att stå på händer, spelat in massa "interjuver" med varandra, haha fråga inte... O så har vi dansat och filmat haha åh herre, ni kan ju tänka er att vi har varit rätt rastlösa? ;)
 
Sen gick vi och käkade pizza när Lisa kom, göttgöttgött!! Direkt när vi kom hem så duschade vi, haha fyfan vad vi var övertrötta. Vi stog o skrek o sjöng o allt och när båda var klara så var vi helt jävla slut. Sen blev vi överpigga och nu är vi slut igen, haha vafan liksom... 
 
TILL DET ROLIGASTE PÅ HELA DAGEN... Rebecka stog i duschen med kläderna på och rakade benen, så skulle jag ta en grej man skjuter bort vatten med och då stötte jag till henne med den pinnen och hon fick världens jävla ryck och råkade sätta på duschkranen så det sprutade vatten, HAHHAHHAHAHAH vi kunde inte andas efter det, låg på golvet och hade skitont i magen, fy i helvete vad kul det var, hahahahahhahah.... asg!!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0